MENTÉSE EGÉSZSÉG: Horoszkóp tanácsolja, amely a testrészek sürgősen meg kell figyelni!

Mindannyiunknak, valamilyen módon tartalmaznia 12 állatövi jegy, és nem csak az érzelmi és lelki, hanem a fizikai síkon. Minden része a test uralma alatt egy adott karaktert. Ha egészségügyi problémái vannak, fontos, hogy tudja, hogyan lehet egyensúlyt az energia, és ezáltal segíteni magukat.

RAM kormány feje, haj és az arc

Születtél vezér, ambiciózus, önző, merész és magabiztos. Be kell, hogy magad, hogy jól érezzük magunkat, mert nem tudja elviselni, hogy valakinek az árnyéka. Az eredmény az egyensúly energia fejfájás, migrén, önbizalomhiány, láz, a bőr problémák és sinus, ekcéma, bőrkiütések és hajhullás. Lassíts, meditálunk, és nagyobb figyelmet fordítanak az emberek körülötte.

BIK sikerült nyak, nyak, a pajzsmirigy, a mandulák, a felső része a hátsó

Praktikus és megbízható vagy, szereted a tárgyi és pénzügyi stabilitás, hogy ad egyfajta biztonságot. Energia egyensúlyhiány problémákat okoz a felső része a hátsó, torokfájás és rekedtség, valamint a félelem a változástól. Ha úgy érzed, hogy nem elég az alapvető vagy nem tudja befejezni a befejezetlen feladatokat, irányítja az energiát a torok segítségével kristályok, éneklés vagy változó valami az életedben és a környezet.

GEMINI uralkodó gondolkodásmód, szem előtt tartva, kézzel, különösen az öklüket

Te születtél szónok és író, akinek szüksége van szabadon kifejezni magukat, és elhatároztam, hogy mások is értem. Zavara energia nyilvánul meg zavaró, zavaró viselkedés, az a tendencia, hogy a pletyka, ha sok gondolkodás nélkül, fájdalom a karok és a kéz és a félelem a kifejezés a saját tehetségét és potenciálját. Reading gyakran a legjobb gyógyszer, mert ez segít megnyugodni, és rendezni gondolatait.

CRA kezeli a mellkas, mell és a táj a szív körül

Ön túlérzékeny és hangsúlyozta annak szükségességét, hogy a családtag ápolása és azokat, akiket szeretsz. Energia egyensúlytalanság keresztül nyilvánul érzékenyítés visszavonták, és a vágy, a szigetelés, nehézségek légzés, köhögés, fájó mellek és túlevés az idegeket. Doing légzőgyakorlatok és több időt töltenek a szabad levegőn, foglalkozik a fény gyakorlatok, belevetik érzéseiket hogy megmutassa, mi a legjobb képzett dolgozni.

LAV kormány szív és a hát felső

Ön büszke, magabiztos, nagyvonalú, bátor, gyerekes, szereted, hogy a figyelem középpontjába, és azt kapja, amit akar. Zavara energia nyilvánul meg szövődmények a szív, nehéz kifejezni érzelmeit és dugulások érzelmi szinten, a bizalom hiánya, félénkség, félelmek. Vegyenek részt a bármilyen szempontból a kreatív kifejezés, művészet, tánc, költészet, színjátszás, és a jóga is segít megnyitni az szívcsakra.

Szűz kezeli a gyomorban és az emésztőrendszerben

Analitikai akkor a marasztaló gondolkodású terhelt adatokat, amelyeket terhek és az idegrendszert. Energia egyensúlyhiány problémákat okoz a belekben, székrekedés, étkezési rendellenességek és a rossz emésztés, sőt rögeszmés viselkedés. Fontos, hogy megtanulják, hogyan kell menni tovább, és „release” egyes várakozások beállított magad. Ajánlott meditáció, kreatív projektek, gyakorlatok és a fogyasztó sok friss gyümölcsöt és zöldséget.

SCALE kormány vesék, a húgyhólyag, az alsó része a hátsó

A legfontosabb dolog, amit tehetünk, hogy kapcsolatot másokkal, és építeni az egészséges partnerségek és érzelmi kapcsolatok. Ha cintányérok nincsenek egyensúly, akkor nem tudom, a környezet – vagy túl független, vagy túlságosan függ a többiek. Az áramellátás megszakadása megnyilvánulhat és húgyúti fertőzések, gyakori vizelés és fájdalom a hát alsó részén. Találjuk meg a módját, hogy kompromisszumot az életedben, és hogy másrészt, továbbra is erős és független.

ŠKORPIJA kezelt nemi szervek

Ön jele átalakulás és a regeneráció, egy állandó keresés az új élettapasztalatok, hogy előrelépés. Amikor az energia nincs egyensúlyban, úgy érzed, hogy letiltott vagy, hogy nem tudsz gyorsan megszokja a változásokat. Ebben az esetben előfordulhat depresszió, csökkent libidó vagy eltúlzott libidót. Fontos, hogy elfogadja a módosításokat, és nyitott legyen szó a múltban. Töltsön több időt a vízben és meditálni.

Gólszerző kormány csípő, a comb és a máj

Az egész élet, és megtanulják, bővítsék ismereteiket, és fedezze fel, egy szerelmes a kaland, és a cél az, hogy jobban megértsék az őket körülvevő világot. Amikor az energia nem kiegyensúlyozott, vagy stagnál, vagy nem rendelkeznek a városban, akkor hajlamosak eltúlozni az élet örömeit, akkor lehet probléma a csípő és a májban. Az egyik legjobb módja annak, hogy újra egyensúlyba utazni, vagy valami újat tanulni, amely segít bővíteni a látókörét.

Bak vezérli a csontok, térd és a fogak

Ambiciózus vagy, praktikus, felelősségteljes, fegyelmezett, és készen áll, hogy érdemes és keményen dolgoznak, hogy elérjék céljaikat. Ha a „valahová” az egyensúly, akkor lesz egy munkamániás, és egy mazochista, amely az egészségügyi terv keresztül nyilvánul problémák térd és a fogakat. Ezért fontos, hogy megtanulják, hogy levegőt venni, lelassul, és nézd meg, hogy valójában mi serkenti a törekvéseit. Rendezzük időt, így több időt töltenek a barátaik társaságában, elmélkedik, játék jóga és olvasni.

Aquarius kormány boka és idegrendszer

Mindig kész segíteni másoknak, különösen a globális, az eredeti, hiteles és nyitott az új ötletekre.

Mikor jön a csökkenő energia, akkor elveszíti a realitásérzék, akkor fordulhat elő, a szorongás és a pánikrohamok, valamint a problémák a bokáját. Fontos, hogy a munka konvertáló gondolataikat és az álmok, hogy a munka, nézed a nagy képet. Ugye a dolgokat, hogy inspirálja, és vegye körül magát, akik úgy vélik, hasonlóan az Ön számára.

FISH kezelése lábak és tobozmirigy

Romantikus vagy, érzéki, szétszórt, gyakran zavaros, és a kreativitás legszembetűnőbb felett foglalkozó művészetek, elsősorban a zene és a tánc. Félbeszakítása energiamérleg vezető szorongás és az alacsony önbecsülés, és lehet nyilvánul és a veszteség érzése mások szükségleteire, egocentrism, a túlzott aggodalom vagy hipochondria. A legjobb módja annak, hogy „reset” a meditáció és a masszázs.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét