Mentális NAJJAČI: Öt állatövi hogy kész mindent az életben

Amikor a mentálisan legerősebb állatöv jel? Nehéz felvenni egy, mivel minden saját módon és attribútumok a harc az élet fúj. Ugyanakkor az öt állatövi kitűnnek mentális erő és a képesség, hogy megvalósítsa a legreálisabb és a legsúlyosabb dolog.

Bak

Lehet titokban haragudni, mi a helyzet, de visszavonja a megfelelő lépéseket, és hasznos tanácsokat adhat. Ellenőrzött érzelmek, amelyek nem terjedt pánik, majd számolj tízig, és intézkedéseket – lassan és sigurno.Jarac hangsúlyozza előrelátás, a stratégiai gondolkodás és a kitartás.

bika

Kezeli erős maradni, ha ő vagy közeli személy történik baleset. Lehet, hogy nem mindig csepegtetni ihletet és ösztönzést ügyesen kiválasztott szavak, de a tettek ad egy jó példa. A fő hátránya a kezdeti lassúság, de amikor elindul, megállíthatatlan.

Szűz

Szűz elején a válság ideges, de gyorsan összeszedte magát, és aktiválja a szellemi potenciál. Mérges, ha ő jön triviális probléma, de ha jön a fontos kérdésekben, akkor képes lesz arra támaszkodni teljesen. Csak ne túl sokat, hogy a kérdéskörben.

Rák

Rák nem akarnak felnőni, de ha a körülmények erő fogja tenni, hogy azonnal. Döntéseket vezérlik intuíció és felismeri, mi a helyes és mi a helytelen. Ha a világ összeomlik, kapcsolat a rák barát és kap kézzelfogható támogatást és hasznos tanácsokat.

Mérleg

Ez hozza a hangja miatt kaotikus helyzetekben. Stabilitást, az egyensúlyt és a diplomácia lehetővé teszi neki, hogy sikeresen megbirkózni a problémákkal. Ne többet másokéval, mint az övé. Ha befalls válság, különösen, ha ez érinti a szerelem, ez az, ami megköveteli a segítségével egy ésszerű.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét