MEN őrült, amikor találkozunk velük! Nők született ebben állatövi hihetetlen teljesítmény

Ha a Mérleg, akkor megvan egy titkot: tapasztalatból tudjuk, hogy az egész csak megbolondul, amikor találkozol valakivel, mint Mérleg! A báj és a fertőző mosollyal ellenállhatatlan csali és a gondatlan egyének talán nincs ideje, hogy magukat fogott a hálózat – és nem is tudom, mi ütött őket.

Tudtad, hogy a Mérleg született Gwyneth Paltrow és Monica Bellucci? A szelíd és csendes, így az, hogy hogyan, mint a gyermekek elképzelt tündérek és más szenvedélyes, mint ez az egész alkotja a tűz és a jég! És mégis, a különbségek ellenére, első pillantásra látni, hogy a szintén kecses és ellenállhatatlan. Igen, kedves emberek -, hogy Ön nő Mérleg!

Sharm mérlegek
Térjünk vissza egy kicsit a bája: legyen őszinte és beismerni, hogy néha arra használják, hogy segítsen elérni a célt, nem? Azt mondom nektek, hogy ez nem szép, de ha mérges, ha tudod, hogy egy pillanat alatt, hogy tompítsa az egyes partnerek!

Soha nem fogod agresszió reagálni még erősebb támadást, rather’ll bájos energia megnyugtatására tárgyalópartnerek és talk vissza nyugodtabb vizekre. Hogyan van egy pont, amelyen túl nem teszi lehetővé, hogy álljon, akkor ne a primitív és zajos emberek – ezek nem a társadalom és a rossz érzi velük.

Véleményüket nem ró másokra, és nem lesznek kétségbeesetten, hogy lépést tartson az utolsó lélegzet benned, van egy erős vonás az együttérzés és a vágy, hogy valóban megértsék, mi hajtja mások. Ha úgy találja, hogy másképp gondolkodnak, mint te, akkor nem lesz, gondolkodás nélkül állapítsa hülye, és próbálja meggyőzni őket a helyükön, de úgy, hogy még mindig vannak a helyes?

Igen, mérleg nem szégyellik bevallani, hogy néha hiányzik, és hogy annak jellemzői valójában a kisebbség.

Mérleg szerelmes
A szerelemben, Mérleg játék nyitott és nincsenek rejtett ütőkártyája markába, és kéri ugyanezt a kedvesét. Ha szereti, készen áll arra, hogy a késedelem nélkül – vagy drága mérlegek, legyen óvatos, mert nem minden ember, mint te! Ez könnyen megtörténhet, hogy őszinteség állapítsa naivitás és sérülések Önnek.

Mérleg jól érezhető egy hosszú, tartalmas kapcsolatok – sokkal jobb, mint valamiféle oldalán, amely nem vezet sehova. Mégis, még a legkeményebb kapcsolatokat igényel kevés helyet maguknak. Mivel az erős igazságérzet skála adja ugyanazt a szabadságot és a partnere. Mivel kérni fogja sokkal, de viszont a legnagyobb támogatást csak el lehet képzelni.

Egyszer ő volt gyerek, Mérleg lesz egy nagy és gondoskodó szülő. Ha azonban problémák merülnek fel, bemutatja az erős oldala -, mert ha jön egy lökés, hogy valahol a teljesítménye vagy nem önmagában nem ismeri!

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét