Megtudja, mi hozza Aspects Merkúr és a Vénusz: A bikák fogja megemészteni a korábbi, és a Fish …

A bolygó a kommunikáció, Mercury, ezért odament a Vénusz Leo, hogy ő tanult együtt, szempont, hogy fokozza a hatását a két bolygó. Ugyanakkor mindkét bolygó ezen a héten alkotnak harmonikus aspektusa a Szaturnusz, a szimbólum múlt Neptunusz és a Plútó, szimbólumok téveszmék, csalások és uralja. Mivel ezek a disszonáns, csökkenő maszkok és sok megmutatja az igazi arcát …

A jobb eséllyel és menni egy rövid utazás, érzelmi vagy üzleti partner. Fokozza a kapcsolattartást az idegenekkel, és így az esélye a nyeremény a szerencsejátékok. Mivel mindkét bolygó Leo, a jel, a kreativitás és a sport, rámosolyog a szerencse sportolók és művészek, elsősorban hármas a Saturn, amely reflektorfénybe helyezi azokat, akik korona pályafutása jelentős sikereket és trófeák.

Ez a szempont befolyásolja az összes karakter, különösen a Bulls, Mérleg, Halak, Ikrek és Szűz júliusban és augusztus 2016.

Kos
A kötőszó Mercury és a Vénusz az ötödik asztrológiai területen hozzájárul a népszerűsége, különösen a másik nem. Akkor nagyítás bevételt együttműködés révén külföldiek.

bika
A vegyület a vonalzót Vénusz és a Merkúr a negyedik asztrológiai ház tippeket lehetséges megújítása kapcsolatok korábbi partner. Valószínűsége cashflow át a vételi és eladási ingatlan.

Ikrek
Vénusz és a Merkúr uralkodó a harmadik asztrológiai területén, hogy új találkozások, barátságok, különösen azok körében, akik tanulnak, dolgoznak a médiában, vagy idegenekkel.

Rák
A vegyület Vénusz és a Merkúr a második asztrológiai ház utal a lehetőségétől, hogy a romantika egy kolléga. Ön nagyobb valószínűséggel szerződést nyereséges vállalkozás, ha együttműködik idegenekkel.

Oroszlán
Planet fiatalok közel Venus a bejelentkezési teszi népszerű és kedvelt az ellenkező nemű. Véletlen találkozás egy régi szerelmével. Ha egy művész, sportoló vagy a média területén dolgozik, akkor sikeres lesz.

Szűz
A vonalzó Mercury és a Vénusz asztrológiai területén adatvédelmi és titkos figyelmeztet arra, hogy az érzelmi élet távol a nyilvánosság előtt. Akkor számíthat egy együttműködés folytatásának vagy új projekt idegenekkel.

Mérleg
Mercury és a vonalzót Vénusz asztrológiai ház a társadalmi élet hozza meg az új találkozások és együttérzését. Aki dolgozik az idegenekkel, nyújthat pénzügyi támogatást.

Skorpió
Utazás és együttműködés idegenek miatt jelentős hatással az érzelmi élet, így vissza tudja állítani a kapcsolatot a régi szimpátia. Egy hal adhat további vagy részmunkaidős állást.

Nyilas
Vegyület uralkodója a területen a szerelem és a Vénusz a kilencedik asztrológiai mezőt hoz létrehozásának lehetőségét együttműködés külföldiek. Egy üzleti útra, akkor megismerni egy nagyon vonzó és karizmatikus személy.

Bak
Vénusz és a Merkúr a asztrológiai ház a pénz és a szenvedély, hogy egy találkozás egy nagyon karizmatikus ember. Ha a munka a médiában, vagy marketing, annál nagyobb az esélye az együttműködés megteremtésével külföldi országokból származó, a francia nyelvű országokban.

Vízöntő
A kötőszó Mercury és a Vénusz asztrológiai területén a szeretet, akkor hozzák meg találkozik a fiatalos, de elfoglalt ember egy nyilvános rendezvényen. Lehetséges megújítása vagy meghosszabbítása együttműködés az idegenekkel.

hal
Mercury, jelképe flörtöl a bolygó a szeretet a hatodik asztrológiai ház, felveti a titkos viszonyt folytat egy kolléga. Ha sikeres lesz, ha némi kreatív érdeklődés.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét