Megtudja, mi a titka a neved: numerologists állítják, hogy tartalmaz igazságot rólad!

Ha minden betű a nevében meg egy bizonyos értéket, akkor ezek a számok Sabir amíg el nem éri egy számjegyű eredményt, akkor kapsz a születési számot. Ez elrejti az igazság, a személyiség és a képességek.

Papírra a nevét, és kivonat magánhangzókat. Mindegyik értéket rendelni (A = 1, E = 2, i = 3, M = 4, V = 5), és összege. Ha eléri a kétszámjegyű eredményeket összeadjuk, és a két adat – például, ha a pontszám 32, Gyűjtés 03:02, de a szám a születési 5.

Itt van, hogy mit jelent az eredmény, amit kap!

NUMBER 1

Születtél vezető és a teljesítmény nincs vége. Abban különbözik a sok önbizalmat, amit díszített. Rugalmas és rendkívül kreatív. Azonban gyakran megbotlik a saját ego, így meg kell tanulni az alázat és a szerénység, hogy magát az életet.

2. SZÁMÚ

Népszerű miatt hihetetlen képes kommunikálni. Bár mindenki tudja, hogy keményen dolgoznak, és makacsul amíg el nem éri a siker, és hogy nem kell dicsérni, és tudja, hogy együttérző, és hogy az utat a csúcsra megáll, hogy segítsen a rászorulóknak. Azonban nehéz lehet egyensúlyt az érzelmek és közöny, és gyakran fejezte sérült Ön vagy valakinek a közvetlen környezetben.

3. szám

A kalandos természete hozzájárul az a tény, hogy élsz igazán izgalmas az élet. Ezen kívül rendkívül kommunikatív akkor így sikerül kijutni a kellemetlen helyzeteket. Az optimizmus ragályos, ezért az emberek szeretnék megtalálni a környezetben. Néha az emberek úgy vélik, hogy nem elég figyelmet, mert a munka egy kicsit „végrehajtott”, de egy ilyen megjelenés gyakran jönnek létre, nagyon pontatlan.

4-es szám

Ön tele van energiával, és így a potenciális végtelen. Lehet kapni, amit szeretne, és ahogy megtalálod azokat, akik bajban vannak. Azonban meg kell tanulni, hogy összpontosítson, és megszervezi, hogy az energia, így nem szétszóródik, de a csúcsra gond nélkül.

5. szám

A szó, amely legjobban illik az – a szabadság. Ön nincs probléma mondani, és nem, ami eszébe jut, különben nem tudja, hogyan kell élni. Kiváló az, hogy hogyan képesek alkalmazkodni és tanulni, amire látszólag ismeretlen és új. Be kell, hogy dolgozzon ki, hogy a türelmetlenség teheti meg utak az életemben.

NUMBER 6

Magukat kérni a tökéletesség és ez az, ami tolja, hogy a siker és a tetején. Marvel és szeretik a szomszédok és ez segít az életben létre erős kötések. Néha azonban lehet túl kritikus, ezért az emberek azt hiszik, hogy negatív, még ha a legjobb szándékkal.

7-es szám

Óvatosan te, bölcs és nagyon elemző. Minden helyzet akartak minden lehetséges szögből, és töltsön sok időt gondolkodás róla. Sufficient’re a saját, így ez kedvez nyerni gond nélkül az életben. Néha azonban tudom, hogy önző és önző, és valójában kidolgozásának szükségességét.

8-as szám

Üzleti akkor a vérben. Boldogok fantasztikus szervezési és adminisztratív készség, hogy a vállalkozás úgy tűnik, szinte természetes. Minden csodálom, hogy te és a legrosszabb helyzetben a munka teljesen nyugodt, és nem megoldani gond nélkül. Néha leküzdeni a túlzott ambíció, de az emberek azt hiszik, hogy merev.

9-es szám

Te egy olyan világban élünk, a kreativitás és a véleménynyilvánítás gyakran hajtja a képzelet. Ön készen áll, hogy inspirálja a körülötte mindenki, hogy elérjük a csillagokat, mert beszélni a szavak és érzések. Azonban gondosan élesíteni tudásukat úgy, hogy ne legyen negatív hatással az életére.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét