Megtudja, ki az, amit a szex: Születési hónap felfedi az erotikus gondolatok

Az asztrológia lenyűgöző. Nem csak az állatövi jegyből tanulhat sokat, de azért is, mert a születési hónap rejtőzik titkot rólad. Akár született áprilisban vagy májusban, augusztusban vagy szeptemberben a … nagy különbség!

Többek között, a születési hónap, akkor előfordulhat, amit a szex! Ha intrikák, mit valaki lesz a szex, akkor tudja, hogy a szóban forgó megkérdezni, és itt van, amit mond, minden hónapban, amikor a kakaó:

január
Ön nagyon perverz. A legtöbb, mint kísérletezni az ágyban. A soha nem lehet unatkozni, és a szex, de van valami monoton. Te nem önző.

február
Szenvedélyes és imádjuk kalandok. Szex egy éjszakára az Ön számára egy nagyon csábító ajánlatot, hanem a szeretkezés a személy, akit szeretsz jelenti a legnagyobb öröm.

március
Imádod a legintenzívebb és erősen elkötelezett majd a szex. Amit talán a legfontosabb az, hogy a partner elégedett és boldog. Legnagyobb vereség képviselni, ha az a személy, akit szeretsz nem hozza el csúcspontját.

április
Mély és szenvedélyes szex, és akkor is le. Mi okozhat problémát, hogy az a személy, aki veled – a partner akkor elég gyorsan unatkozni, és szexelni ugyanaz. Ha szeretné kipróbálni, amennyire csak lehetséges, úgy, hogy hajlamos a csalásra.

Lehet
Ön nélkülözhetetlen környezet és a tér, ahol szeretkeznek. A legtöbb élvezni a szex valakivel, akivel úgy érzi, közel és kényelmes. Aztán szex nagyon érzéki és szenvedélyes. Meg lehet próbálni, sokat csábítás.

június
Nagyon érdekes vagy. Fan „piszkos beszélni”, és ez az, amit nyújt be. Telefon szex és szexi üzenetet, hogy képviselje a mindennapi életben. Ha szeretné, hogy kísérletezzenek a különböző pozíciókban, és nagyon kíváncsi.

július
Szíved kezdeni kell nyerni. Csak ezen a módon nyújt partner szexuális álom. Mindig próbál a kedvére egy szeretett, és ez a legfontosabb.

augusztus
Az ego könnyen sérült. Általában nem szeretem, hogy egy történetet, hogy mit tegyen az ágyban. Ön akár önző vagy nagyvonalú. Mi lenne megtanulni, hogy hallgatni másokat. Te nem mindig helyes.

szeptember
Nyugodt és szenvedélyes – ez az, amit leírt. De mindez csak akkor, ha bízni a partner. Csak akkor teljes mértékben élvezheti. Érzelmi Önnek.

október
Van sokkal többet mondani, kivéve, hogy ez az Ön kedvenc szex – romantikus és gyengéd, lassú és érzéki.

november
Öltönyök kölcsönös birtoklás. Szereted szenvedélyes szex, tele kísérletek.

december
Nagyon kreatív. Tetszik szerepjáték, valamint szexi történetet. A falu nehezebb nyerni és nem érzi, mint egy nagy buli.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét