Megtudja, hogy szó írja állatöv: Kos agresivac, oroszlán szív, és a Skorpió …

Abból a statisztikai adatok már részletesen elemeztük az egyes karakterek külön-külön. Ezek a kulcsszavak mindegyikre.

RAM – agresivac

Csókkirály. Nagyon nyomasztó! Ár családi kapcsolatok. Kos ismert a nagylelkűség és ad. A hangos és mindig szükség van, hogy jobb. Fogom védeni meggyőződésem órákon át. Ő az egyik legjóképűbb férfi a világon.

BIK – Tramp

Azt szereti, ha a hosszú kapcsolatokat. Agresszív bizonyos pillanatokban és harcol, hogy mit akar. Néha lehet unalmas, de a szeretet és figyelem. Ő segít másoknak a nehéz pillanatokban. Nos, az a szeretet és jó ember. Morcos években. Lehet, hogy önző, ha akarsz valamit – és ameddig csak lehet. Lusták, és mint aludni sokáig. Ezek a legvonzóbb ember a világon.

Gemini – Ikrek

Nagy hallgató, jobb tárgyaló és hangszóró. Nagyon jó, hogy megzavarja mások. Dolgokat, és elfelejti. Szeret beszélni másoknak, hogy mit kell csinálni, és ő nagyon visszaélésszerű. Ne vigyük a „fejjel”. Ő is nagyon szarkasztikus, gyerekes és néha kíváncsi. Beszélő aki dolgozik mindig boldogan. Ő egy ellenállhatatlan mosollyal.

RAK – Humanity

Rák szerelmi egyedülálló. Imádja a legcsodálatosabb. Ez legfigyelmesebb ember lesz valaha is találkozni az életben. Charm nagy és kreatív vagy őrült (tisztelettel). Ő érzelem tiszta és spontán. Beleszeret a természet és a sok marad a képzelet. Összefügg a család, különösen anyáknak.

LAV – Heart

Atraktvan és szenvedélyes, a nagy szónok. A hangulata lesz nagyon szerencsés, hogy teljes a letargia. A probléma hajlamos arra, hogy mindenki. A legtöbb Leos nagyon kiszámítható, de monotonná is válhat. Csodálatosan csókol. Legbájosabb a világon.

Device – Ideális egyensúly

Domináns kapcsolatokban. Mindig azt akarja, hogy az ő szavát utoljára. Úgy beszél, hogy megkönnyítsék és intelligencia. Azt hiszi, hogy mindent tud. Tiszteld mások, vagy ha meghiúsította, nagyon hamar elveszíti ebben a tekintetben, és soha vissza. Ez sem megbocsát sem felejt.

MÉRLEG – szépség

Mérleg szeretnék mindenkit, hogy legyen szíves, és mindenki találkozik. Az ő szeretete adott. Nem okoz zavar és káosz élete, mert nem tetszik neki, vagy hozhat létre a sokkal nagyobb, mint azt gondolnánk.

Scorpio – én szolgám

Rendkívül ellenállhatatlan és mágnesesen vonzó. Egy jó humora. Ez teljesen kiszámítható. Született jellel vannak jó emberek, akik mindig megkapják, amit akarnak. Szereti a szagát pénzt, és kiváló a kopás. A legjobb és hűséges barát.

Meccsen – Promiszkuitás

Imádja adni és adni. Ne tartsa elhelyezni. Magányos a legtöbb időt. Könnyű elveszíteni a türelmét. Meg lehet fogyasztani hosszú rossz hangulat. Ha dönt, hogy nem mutatják, mert úgy vélik, a gyengeség. Emellett van egy csomó félelmet. Gyakran ez gyerekes. Elképesztő az ágyban!

Bak – Üzleti

Intelligens. Néha morcos de mások lehet unalmas. Ő szeret nyerni, és ha veszít, ez nagyon személyes tapasztalatokat. Szeret főzni, de az üzleti előbb a prioritási listát. Hű család és egy nagy támogatást a szeretteiket.

Aquarius – Minden a levegőben, de az eredeti

Azt kapsz, hogy minden projekt, és minden rendben lesz kipróbálni. Különösen vonzódik új dolgokat. Ő büszke magára mindent csinál. Rendetlen és szervezetlen. Ez nagyon bosszantó, amikor megpróbál valamit, hogy bocsánatot kérjen, vagy megmagyarázni. Szereti az állatokat és Málta több mint család.

FISH – anyagok memória, előrejelzés

Nagyon érdekes. Ők a tökéletes szerető, de ezek múló és instabil. Bármelyik fél voltak támogatásra van szükségük a partner. Ezek nem képesek függetlenségét. Igyekeznek, hogy a helyes dolog, de általában pull „puttonyos”. Mások tudják, hogyan kell eljárni, nagyon furcsa. Ők könnyen sérült.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét