Megtanulják, hogyan kell ZODIJAK szereti: Ha a jel KISS jobb, mint a szex!

Minden állatöv jel csókol egy másik utat. Scorpio szeretni őt hosszú és szenvedélyesen, és a Gemini lassan és óvatosan. Tudja meg, milyen csókot díszítik a zodiákus és alapján „technikák” válassza ki a karaktert, amely nem tetszik!

KOS

Az energikus és erős! Kos tudja, hogy csatornákat a hihetetlen energia egy forró csók, ami nagyon sokáig emlékezni fogunk. Csókos érzékelt semmi mást – nagyon impulzív. Ezért kell készíteni a tűzijáték!

BIKA

Óvatosan, érzéki és határozottan – ez a Taurus! Ezért a kapcsolatok és sokkal tovább tart, mint más jelek. A másik ok az, hogy a tapintás – ahogy ügyes simításokat kézzel pontosan azt mutatja, hogy felkészülnek arra, hogy csókolni. Néha Taurus csók sokkal többet jelent! Több, mint egy szexuális aktus.

IKREK

Ha gyors, szexi és szórakoztató, Gemini többet akarnak. És ha megtagadják, ez, tudja, hogy elszúrtam. Csókold meg nem olyan fontos, de ezek döntő tényező egy komoly kapcsolatot az adottságok és a karizma.

RÁK

Rákok meleg és brutálisan őszinte. Imádják otthoni és családi légkör. Ha valaki szereti, Rák is kiváló, és valószínűleg nem fog leállni vele, csak egy csók.

OROSZLÁN

Ha, mint egy oroszlán, akkor tudja, hogy te biztosan nem az egyetlen sort csók. Majd kap csak akkor, ha a maximális erőkifejtés mutatni az érzéseiket. Nagyon egyszerű.

Szűz

Személy szerint ez a jel utálom a szennyeződéseket, a szervezetlenség és kaotikus orkuženje. Ügyeljen arra, hogy a csók lehet gyengéd és tiszta. Tartson egy szenvedélyes cseréjét nyállal egy másik alkalommal.

MÉRLEG

Mérlegek az egyik legromantikusabb állatövi. Ezért biztosítani neki a legromantikusabb és legszenvedélyesebb csók valaha. A jó hír az, hogy fog reagálni kedves.

SKORPIÓ

Van egy szó, amely leírja Scorpio bármikor a nap vagy éjszaka – szenvedély. Scorpio összes megközelítés a sok szenvedély. Ezért, ha lehet csak elképzelni, mi történik, ha a lapos szembe valaki, hogy tetszik.

PONTOZÓ

Lövészek mindig többet akar, különösen, amikor a csók. Ezért, ha azt szeretné, hogy megcsókolja a Nyilas, tudod, hogy ez nem lesz nehéz. De hogy ez az egyik emlékezetes, mert akkor sok riválisok.

BAK

Kecske nagyon nehéz lehet, amikor a romantika. Szüksége van egy hosszú idő, hogy előkészítse a terepet, mielőtt akcióba lépne, de ez lesz megéri az erőfeszítést. Hagyd, hogy a csók nem elegáns, kifinomult és szexi.

VÍZÖNTŐ

Aquarius szerelem hirtelen, szenvedélyes és különböző csókokat. Ha fel a kihívás, megközelíteni őket, nézd őket a átható tekintete, és menj!

HAL

Mielőtt megközelítés Halak, valamint spray parfüm ülés, de nem tarka. Hadd csók lehet gyengéd és puha. Lassan hajózni romantika ezzel a nagyon érzékeny és romantikus jellegű.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét