Megtanulják az igazságot a házasság: A házasság számát mutatja, a legtöbb probléma a szerelmi kapcsolat!

Szerint a számmisztika, a dupla szám sokat elárul szerelmi kapcsolat!

Az ősi hiedelmek, a különböző kérdéseket terjeszt az életünkben nagy hatással ránk, és a tanulmányi foglalkozik számmisztika.

Így például, a dupla szám jelentős szerepet játszik a fejlesztés a házasság. Numerologists úgy vélik, hogy kétszer annyi kiderül a legnagyobb gyengesége a gőz, és ha tudatában vagyunk közülük segít megbirkózni vele.

Ellenőrizze, hogy a hiányosságokat tulajdonított numerologists és hogyan kell kezelni őket megbirkózni.

SZÁMÍTÁSA HÁZASSÁG SZÁM
Először nézd meg, aki a személyi számot az Ön és partnere (hozzátéve születési dátum, amíg el nem érik a egyjegyű szám), majd adja ki a két szám.

Például a szám 5, és a személyi számot a partnere harmadik Végül kapsz a számot 8. Ne felejtsük el, hogy kétszámjegyű szám mindig kell csökkenteni egy számjegy. Például, 7 + 4 = 11, 1 + 1 = a második

Most add ki a számokat napján az esküvő, és add hozzá az összeget az egyes számokat.

Például, az összeg a személyi számok 8 és feleségül 2018/08/12.

2 + 1 + 0 + 8 + 2-0 + 1 + 8 = 22
2 + 2 = 4
4 + 8 = 12
1 + 2 = 3 számú kettős

Dupla szám 1

Gyengeségek: A tendencia a kommunikáció egy passzív-agresszív hang helyett közvetlen és őszinte kommunikáció, amely segít a pár foglalkozik a problémával. Egy hatalmas szerepe van a kapcsolatok játéka ego, amelyben a partnerek komolyan akadályozzák a legfontosabb pillanatokban. Az egyik fele a pár vállal meghatározó szerepet, a másik pedig félénk.

Tipp: További információ elhárítása saját önbecsülésük csinál, amit szeretsz, és csinál valamit, hogy te is szerettél. Nem lehet mindig ellenőrzése alatt mindent. El kell fogadnia a partner minden erősségeit és gyengeségeit, és meg kell emlékezni, hogy senki sem tökéletes.

Dupla szám 2
Gyengeségek: Általános kommunikáció hiánya. Túl szentimentális és gyakran nem tudják, hogyan kell elválasztani érzelem ok ami így rossz döntéseket. Kommunikációs problémák vezetnek elidegenedés.

TIPP: A szerelmi kapcsolat jellemzi az egység és a partnerség. Nem vagy egyedül a házasság, mind megosztás egy másik személy, és ne felejtsük el, hogy. Ez a közösségi érzés, hogy meg kell erősíteni, hogy felszámolja a problémákat a kapcsolatot.

Dupla szám 3
Hátrányok: nehezen megbocsátani és soha nem felejti el. Néha úgy érzi, hogy nem elég jó, de elrejti szarkazmus, amely lehetővé teszi a kommunikációt a partner révén több kárt okoznak, mint jó. A tendencia az, amely az ígéretek nem teljesülnek.

TIPP: Meg kell kiirtani a személyes bizonytalanság, mielőtt közös problémák megoldása. Csak akkor is képes fogadni a minőség dolog. Hagyja, őszinteség válik prioritást kommunikáció, mert anélkül, hogy nyílt vita nem fogja megtudni, mi az igazi oka a nézeteltérés.

Dupla szám 4
Gyengeségek: makacsság és a szükséges ellenőrző. Ellentétben a dupla száma 2, amely gyakran reagálnak megfelelően az érzelmek, és nem elég ész szerinti, párok, 4 dupla száma kellően figyelembe veszik az érzelmek.

Tipp: Relax, egyre rugalmasabb és kövesd kölcsönös helyzetét. Elfogadja azt a tényt, hogy nincs kompromisszum egyszerűen nincs sikeres szerelmi kapcsolat.

Dupla szám 5
Gyengeségek: impulzív, és gyakran ellentmondásos. Készen áll a hirtelen változások, de valójában velük kopott-e.

TIPP: csökkenti az étvágyat, és lassítják. Nem elhamarkodott döntéseket, de alaposan gondolja át, mielőtt a változás, és biztos, hogy konzultáljon előtt egy partner. Nem zárja ki egymást a potenciálisan veszélyes élet döntések.

Dupla szám 6
Gyengeségek: Te egy igazi maximalista mindenben, és a szerelemben. Vársz egy tökéletes kapcsolat, és amikor ez nem sikerül elérni elkényezteti a bánat, de nem működik a házasság. Túl bizonytalan minden területen.

TIPP: A pillanat, amikor azt tapasztalja probléma az érzelmi szinten, a házasság akkor prioritássá kell tenni. Ne nyomja meg a problémákat a szőnyeg alá – arc őket.

Dupla szám 7
Gyengeségek: Te türelmetlen, hajlamos a hangulati ingadozások, és meg kell, hogy mindig igaza van. Gyanús természet és könnyen elveszíti bizalmát.

TIPP: Próbáld ki, hogy engedékeny és több megértést. Vita az Ön partnere nem egy verseny, ahol meg kell nyerni, hanem egy eszköz, amely erősíti a kapcsolatot.

Dupla szám 8
Hátrányok: Easy bolygó, majd visszavonja önmagába helyett ésszerűen nyugodt konfliktus. Az akvizíció az anyagi javak listáján mindkét partner prioritásaival, és a problémák a pénzügyi területen hátrányosan befolyásolhatja a kapcsolatukat.

TIPP: anyagi javak fontosak, de nem feltétlenül eredményez boldogságot. Az igazi boldogság nem származik a pénz, hanem a személyiség. Vásárlás csak rövid távú boldogságot. Kulcsmomentumaiban során viták, pénzügyi félretesszük és az érzelmekre.

Dupla szám 9
Hátrányok: Nagyon érzelmes, egy állandó keresés az érzelmi arousal, képesek megtalálni dráma ott, ahol nincs, vagy létrehozhat saját.

Tipp: ne rohanjon az irányt a vihar, mert ez a legszebb vitorlás nyugodt tengeren. Minden házasság szüksége van egy kis izgalom, de nem hoz létre negatív viselkedést és hangsúlyozva a negatív gondolkodás.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét