Megcsalni őt, hogy csak a tiéd: Hogyan lehet egy végzetesen vonzó a férfiak horoszkóp!

Kos és Skorpió, örök elbűvölő! Mindig akkor csodálom, de viszonyuk elengedhetetlen. Mérlegek, másrészt, igényel sok stílus, mert ezek körül udvarló. Tehát arról, ezekkel a kis asztro tanács …

Kos
Először is, a szerelem játék, vagy a csábítás legyen nagyon őszinte, nyílt és spontán. De a legfontosabb szabály: legyen Kos udvarol neked, vagy ha elég ügyesek és ravasz – adja a csapdába Aries, hogy udvarol neked! A lényeg az, hogy mindig kell „szeretni zsákmány”, és a Kos mindig „szeretet betolakodó”, függetlenül attól, hogy férfi vagy nő, írja malihoroskop.com.

Woo is diszkréten közvetve és finoman. Ugyanakkor ne felejtsük el, a különböző ajándékokat, valamint számos szabályok a modor. A lényeg az, hogy meg kell jó benyomást, de nem csak a megjelenése, hanem különféle módokon, vagy jelzett ellátás. Ebben az értelemben, akkor biztos lehet benne, hogy a figyelmet, „egyedi” – nem csak szép szavak, hanem a különböző „méltó”, vagy értékes ajándékokat, bizsuk …

bika
Ha van olyan kapcsolat, amelyben a közelmúltban valamivel rosszabb kommunikáció és a kapcsolatok, most vissza kell vonni lehetőségeit néhány flörtölés az oldalán, és beírja a titkos szexuális kapcsolatot. Ily módon, akkor nem oldja meg a problémát, hogy létezik a kapcsolata, ezért úgy gondolja, hogy mit csinál. Azok, akiknek a kapcsolat stabil alapon előtted lesz egy szép kapcsolat, amely csak tovább csatlakozni a szeretett egy.

Ha olyan helyzetben vannak, hogy – hogy egy ilyen nap, hogy együtt töltenek a városon kívül, és külön csak és kizárólag a szeretet. Szabad Bulls Annyi lehetőség előtted, akkor néha nem találja az utat az egész helyzetet. Mi is nyilvánvaló, hogy te személyesen nem hajlandó csak pihenni és ami nagyon jó arra gondolni, akik a mai napig egy esélyt.

Ikrek
Kívánatos, hogy mindezt egy szokatlan és nagyon eredeti módon, de ugyanakkor, hogy mentse az őszinteséget, a spontaneitás és a személyes varázsát. A „nagy előny”, ha vonzó, de ez biztosan nem lesz elég ahhoz, hogy tartsa a figyelmet. Egy jó fizikum eszköze lehet a „jó hang”, ami azt jelenti, hogy „szigorúan” becslések és a stílus a kifejezés.

Persze, akkor várható, és hogy Ön egy dinamikus, vidám, könnyed hangulatban, szórakoztató karaktert, akkor képesek versenyezni velük szellemileg és kifejezni spontán. Végtére is, jól emlékszem, az ikrek érvényes az aranyszabály „hasonló a hasonlót várakozással” …

Rák
Javasoljuk, hogy nagyon őszinte, alapos és jó szándékú. Az alapvető szabály érzéki csábítás: egy személy Rák folyamatosan meg kell nyerni a különböző módon. Szóval, akkor számíthat egy meleg kilátás, az édes szavak, lágy vonásokkal és a szeretet mosolyt. Ezután különböző ajándékokat és egyebeket csak erősíti az őszinte figyelmet és a szándék, hogy húzza ki a mosoly, vagy szépíteni a hangulatot.

Egy másik fontos szabály: rák nem fut kezdeményezésére vagy soha nem teszi a közvetlen módon. Akkor számíthat minden konkrét lépéseket, a hívások és a közvetlen kezdeményezéseket. Végtére is, ez elég nézni a szemükbe, és van rejtőzik válasz jel vagy üzenet, merre kell folytatni a játékot a szerelem csábítás. Adnak implicit világossá teszik, hogy önmagukban is óriási lelki és érzelmi gazdagság, és azt várod, nagy szerepet „szeretet megszállók”.

Oroszlán
Az egyik első tanulságok akkor legyen jó, olvasni tanulni: Leo udvarolt akkor direkt módon, és meg kell hagyni, hogy a végső öröm csábítás, és különösen büszke arra, hogy elnyerte a figyelmet, és a szeretet.

Fontos, hogy a szemébe ismeri a megjelenés áhítat, és ez az ajka egy mosoly az elégedettség, és hogy a keze kész elfogadni azt bármikor. Javasoljuk, hogy elkerülje a kis csalás, mert Leo egyáltalán nem naiv, és ha játszani a „rossz szabályok” – akkor számíthat egy nagyon kellemetlen meglepetés.

Szűz
Ön várható kedvező vagy körültekintő magatartás, amely azt jelenti, hogy neki minden nagyon „komoly”, makacsul, kitartóan és türelmesen. Persze, a megjelenés nem szükséges, de a belső vagy lelki szépség.

Pontosabban, ez a „lelki gazdagság”, és az ilyen módon Virgin szellemi fölényét, a megértés és a nagyon magas intelligencia és egyfajta gyakorlati. Aztán fontos, hogy ugyanazon a „hullámhossz”, és hogy kövesse az alapvető szabályokat a „normál” módban vagy életstílus.

Mérleg
Az első szabály: van, hogy egy csomó stílus, mert nem számít, milyen, első látásra úgy néz ki, egyszerű, biztos, hogy a dolgok nagyon gyorsan bonyolult. Ez azt jelenti, hogy fontos fellépni nagyon vonzó, nagyon szórakoztató, ellenállhatatlan, bájos, vonzó és őszintén.

Azonban ne felejtsük el, hogy Libra körül nagyszámú potenciális udavarača és hogy ezért a kezdeti jelek, vagy zöld fényt nem jelent semmiféle garanciát a következő szakaszba. Végtére is, a mérleg konkrét és mert nagyon aktív és szeretik élvezni a különböző aspektusait udvarlás vagy csábítás szerelmes, valamint több párt.

Ennek során meg kell, hogy vigyázzon egy íratlan szabály, hogy kimondja: Mérleg soha teszi az „első lépés”, amely azt jelenti, hogy Libra közvetve és nagyon finoman küldi impulzusok vagy érzelmi jeleket. Ő nagyon élvezi a végtelen „szerelmi játék”, és az a tény, hogy egyes intézmények, illetve, hogy túlterheltek, és különösen az önkormányzatok saját udvarlási szokások.

Skorpió
Az egyik alapvető szabályok vagy parancsolatok olvasható: Skorpió mindig flörtöl veled, nem te neki. Tehát bármely szakaszában a játék szereted ezt a „vonzó” target vagy az áldozat, és a Skorpió mindig a győztes vagy a győztes. Ebben az értelemben tényleg semmi nem tudja megváltoztatni semmit, de használható az elméd, és bölcsen jár elég. Természetesen a férfiak és a nők Scorpio használt egy másik stílus, de az elv pontosan ugyanaz.

Nyilas
Az első találkozón, és első pillantásra – nagyon őszintén, nyíltan és közvetlenül. Úgy vonz a kihívás, báj, a kaland és a bizonytalanság. Ha a megközelítés, amely eredeti és az e törvényben szellemes és ötletes, ez egy nagy siker! Lövészek imádják a különböző formáinak a szórakozás és élvezni a tény, hogy mellette van egy személy hasonló affinitással. Azonban nem lehet naiv, és nem szabad elfelejteni, hogy a végén ők teszik ki a végső szót, különösen, amikor az ember Nyilas.

Bak
Először is – nagyon átgondolt és nagyon diszkrét módon. Felhívjuk figyelmét, hogy a szerelmi kapcsolat van különböző szakaszaiban, és ezért mindent, ami történik közted és a partnered igényel rögzített vagy szigorúan ellenőrzött sorozatot. Akkor számíthat meleg érzelmek, hanem egy bizonyos komolyság és józanság. Persze ne felejtsük el, hogy a vezérelv és fontosabb külföldi valuta: „Hinni is kell ok!” Azonban, mi marad kimondatlan bizonyos érzelmi állapotok és hangulatok, de ez is a varázslatos világa intimitást, amelyre Bak nem akar beszélni.

Vízöntő
Ha tehetséges, nyugodtan használja minden képzeletet fenntartás nélkül, és anélkül, hogy túlzott aggályokat. Fontos, hogy a forte működik nagyon eredeti, közvetlen és érdekes. Megjegyzés is: soha, egyetlen alkalommal, ne becsüljük alá az intelligencia! Aquarius igazán jár közönyös és billegés, de érzékelhető csak a külső megfigyelő „egy pillanatra”.

Természetesen a lényeg itt valami más, ami nem látható, mi mögött marad áthatolhatatlan falak. Ha van elég bájos, szellemes, intelligens, ékesszóló, világos és szórakoztató, akkor számíthat egy pozitív jel a saját oldalán. És a hozzájuk tartozó egyes üzenetet kell megválaszolni egy bizonyos stílust és nagyon magabiztosan.

hal
Beszélj Najlepša hangon, és nézni őket a legmelegebb tenger. Meg legyen nagyon óvatos, finom, érzelmi és őszinte. Azonban a legfontosabb szabály a szerelem csábítás: nem szabad érzéseiket és bármit is ösztönözni kell arra, hogy a képzelet, a nagylelkűség és az érzékiség.

Nem várják közvetlen kezdeményezés, de a meleg érzelmek, amelyek elismerik az álmodozó kifejezést, majd a szelíd és bájos mosoly, és a bársonyos hang, vagy a különböző jelek azt sugallják.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét