MAXIMUM cummerbund Horoszkóp: Nők a három karakter, mint a „Hour”, de ha fáj nekik Menekülj

Szépek, bájos, kifinomult és tette mindezt a férfi, akit szeretek. Miatta, és menjen át a tűz és a víz, ha szükséges, a gyalogos a Holdra, de ha ő csak tette hozzá, visszafordulva jobban ott lenne, hogy eltűnnek a föld színéről. Fedezze fel, mi ez állatövi ebbe a végzetes és feltartóztathatatlan hölgyek.

OROSZLÁN

Az oroszlán az krajnosti- nő, ha ő szeret téged, szeretni fog, és pihenés nélkül, de ha nem, ő akkor utálom a belek. Bár a kibocsátás erős, szinte érinthetetlen és hiteles, ő volt a karjaiban férfi alakul ennivaló cica. Ez a szerelmi kapcsolat nagyon fontos a két elem -, hogy a felső hatóság, mint egy partner, és ez fantasztikus elfogadja szex, mert ez egy nagyon érzéki ember. Ha ezek a feltételek teljesülnek, nincs akadálya, hogy a boldogságát és érzelmi beteljesülés.

Persze, ő az ember, hogy a napi csodált és ahogy egyre több bizonyíték arra, hogy az egységes és egyedi, igazi remekmű munkát. Ezen túlmenően, kívánatos, hogy ő és szellemileg kiváló.

Azonban a mese kezd összeomlani, amikor annak köszönhető, hogy megtörje az első alkalommal nem volt hajlandó szexelni vele. Másnap reggel köszöntötte szekér karcos gombot, mert ez egy oroszlánkölyök, nincs idő és munkához nélkül szemernyi lelkifurdalás, csak az, hogy ő ego vissza a normális. Ha történetesen megnézi valaki fiatalabb, vagy szebb, mint ő, készen kell állnia a több órás monológ. Lions a hatalom, hogy minden meggyőzni, hogy a fekete és a fehér, így kihasználják ezt a helyzetet, amely teljesen megfordul, és azt a látszatot a partner, hogy már nem szereti, milyen a viszony értelmét veszti, és hasonlók, bár ez nem a vég, ész.

Ha őt mellékesen azt mondja, hogy úgy tűnik, hogy a csípője úgy tűnik, kissé szélesebb, mint az elmúlt évben, általában nem kell meglepődni, ha bekövetkezik az összes felcicomázott semmiből, felment a motorháztető karcos az autó, és annak jelentős értékes táskák elővett egy kalapácsot, és minden alkalom üveg miközben bennük. Valószínűleg fog várni egy pillanatra, hogy ő még mindig velük néhány, annak érdekében, hogy tovább zavarba, de ez nem jelent szégyent rá.

SKORPIÓ

Ő egy femme fatale a nagyon értelemben, hogy hihetetlen képzelet és még mérgező nyelvét. Ő nem érdekli a gyengéket, sem átlagos, bármilyen formában, hogy az élet azt akarja, hogy csak a legjobb! Először is, mit tesz a jegyzetet, és mindig emlékezni a szemét. Tény, hogy egy pillantást, hogy hypnotizes és amely csalik „áldozat”, hogy jelenleg azt akarja, hogy a zsákmányt. De nem ez csak úgy, mert ő úgy dönt, egy férfi, aki neki rivális mindenben, vagy akár az egyik, hogy még erősebb, mint ő, ha lehetséges. Egy ember tisztában önmagával, amellyel élvezheti a visokointelektualnim beszélgetések és furcsa szerelmi játék az ágyban, ami tartja a szívét és a lelkét. Ez egyáltalán nem szégyelli megmutatni legmélyebb érzéseit és a legtöbb rejtett vágyait kiderül, hogy valaki szeret, mert nem is érdekli az egész világon, de csak egy mikrokozmosz, amely épített magának és partnere.

Azonban, ha véletlenül megpróbálja legyőzni azt, vagy kap le, és elismerik. Lehet, hogy nem azonnal, de skorpió kiváló memória, és tudja, hogy a bosszú a legjobb, ha hidegen, de türelmesen várni a megfelelő pillanatot. Nagyon birtokos és féltékeny, hogy ő az ember ne gondolja, hogy nem nézek meg egy nőt, nemhogy gondolj valami mást, mert úgy véli, hogy ez legyen a abszolút tulajdonosa a szívét, akik szerették őt. Nagyon intuitív és képes minden iščačka legbelső része a lélek, mintha egy rejtett erő.

Ha a partner rájön valami nem tetszett neki. Ebben az esetben, akkor nem lesz probléma, hogy akkor az ő közötte csábító dance kötve az ágyhoz öltözött Szado-mazochista gépek és abban a pillanatban elveszett. Ez nem fog eltűnni, mert ez része az ő rituális előtt a szexuális aktus, hanem csendben kijutni a lakás, hagyja a kulcsot a lábtörlő alatt, és hívd meg anyu azt mondta neki, hogy jöjjön, mert ez, sajnos, valami megakadályozta. Hogyan fogja megmagyarázni, hogy anyu nem született egy beteg perverz, de ez az egész csak egy játék, ez nem érdekli a Skorpió. Ha sikerül meggyőzni a barátnőjét, hogy felhívta az ágyban, mielőtt Mrs. anya megérkezik, akkor ő teljes diadal.

PONTOZÓ

Nyilas nő egyáltalán nem nehéz becsapni az embert, de ez nem játszik, hogy feltérképezzük vitathatatlanul aktraktivnog néz ki, de őket őrült fejemben. Kaland, mindig a hangulat, hogy megpróbál valami szokatlan, hihetetlen temperamentum, az álom minden ember. Ő megtalálni a megfelelő lehet belépni sokasága kapcsolatok, amelyek a leggyakrabban végén hevesen, mert a különböző vérmérsékletű és képességét, hogy mindenki megértette a gyenge pontja, és akkor harap, míg a (képletesen) nem véreznek.

Azonban, amikor rájött, hogy valaki meg akarta készen áll a maximum konzultációk és hogy hű az elhasználódott. Egy férfi nő stellation tökéletes legyen, és szépen becsomagolt ajándék Istentől, de rendkívül van, hogy törődnek a viselkedése, mert ő lesz az ellenkező minden sül.

Ez türelmetlen, de ha ő szeretett késések valamit és ő most és azonnal mindent rajta kiárad az egész árvíz dühös, és egy hölgy minden megfelelő mondani. Bár lehet, hogy nem működik néhány állományok hiba, amikor úrrá düh elveszíti az önuralmát, és tudja, hogyan kell sértegetni más módon kimerültség. Ha ő másik fele valami sikeresebb, mint ő mindent meg fog tenni neki, hogy a siker jön az orron keresztül, mert az igazi mester, hogy a kellemetlen helyzetet a semmiből. Nincs szükség, hogy úgy érzi, hogy az Ön gesztus csinál féltékeny, ő legalább kis dolgokat, hogy egy játék, ha csavarni a fejét, hogy valami nem tökéletes.

Ő az, aki megtöri a étkészlet, amit adott a nagymama előtt dumbstruck rokonok csak azért, mert ő nem dicsérni előétel, vagy hogy a kiömlött italt az arca egy zsúfolt étteremben, így ha a csodálkozástól, és két órával később teszi, hogy semmi sem történt, és umiljavaće te, mint a lányok. Ez nem azért, mert ő szerelmi élete fő szféra és ha ez a baklövés, és nem, tudja, hogy nem lesz képes sokáig a regenerálódásra. Ezért választotta talán nem a legjobb módja, hogy szeretett ember tartja melletted, mert úgy véli, hogy a kis (bár nekik, hogy úgy véli, az ilyen), a gonosz, hogy az értékes fűszer, hogy a kapcsolat ad igazi ízét.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét