Astro INDEX

MARŠAL PREKIDA VEZU

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U tom trenutku prekinuta je veza s radarskom stanicom, tako da je Maršal ostao na vezi samo s bazom. On je naredio ADC-u da prekine stanje pripravnosti, a radarskim postajama je javljeno da se radilo o lažnoj uzbuni i da nastave sa svojim rutinskim aktivnostima.
Maršal zatim naređuje zapovjedniku specijalne jedinice za interplanetarne fenomene (IPU) da na lice mjesta pošalje skupinu za raščišćavanje. Ova grupa je točno znala što je trebalo da se uradi, jer su se gotovo godinu dana pripremali za sličnu situaciju. A sve to iz razloga da bi se spriječile pogreške iz slučaja Roswell. Nakon toga, maršal telefonira Dr. Voneveru Bushu, zamolivši ga da hitno organizira improviziranu skupinu znanstvenika koja bi otišla na mjesto pada, kao pratnja jedinice IPU-a.
Ekipu koju je Bush užurbano organizirao, činila su sve sama ugledna imena: Dr. John Neumann, fizičar i matematičar s Princetona; Dr. Robert Oppenheimer, fizičar koji je upravljao projektom atomske bombe u Los Alamosu; Dr. Ditlu Vulf Bronk, fiziolog i biofizičar svjetskog renomea; Dr. Lloyd Berkner, geofizičar i elektro inženjer; Dr. Karl Ogst Heilend, geofizičar i ekpert za oblast magnetizma; Dr. Horas BUEL Van Valkenburg, specijalsta za anorgansku kemiju sa Sveučilišta Colorado; Dr. Jerome hansejker. Voditelj Odjela za aeronautičku inženjerom na institutu za tehnologiju Massachusetts.
Svakom od njih, Dr. Bush je osobno telefonirao, pozivajući ih da se u točno dogovoreno vrijeme sastanu na aerodromu Durango, u Coloradu. Rekao im je da je riječ o izuzetno važnoj misiji, i pri tom je inzistirao na potpunoj tajnosti.

izvor: conopljanews.net

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.