Mars kvadrat Saturn na 15 ° Vaga / Jarac-Kako biste uslišili Saturnove potrebe aktualnim izazovima pristupite vrlo sporo i oprezno ….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ukoliko ima osobnih točaka ili planeta u sektoru od 12 ° do 18 ° Ovna, Bika, Raka, Djevice, VAGE, JARCA, Vodenjaka, ili na osi kardinalnih znakova (Ovan, Rak, Vaga, Jarac), a posebno ukoliko su Ovan, Škorpion ili Jarac vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas osobno.

Svi aspekti koje kreiraju Mars i Saturn (čak i sekstil i trigon) su naporni, jer ova dva arhetipa energije jesu u osnovi sasvim suprotni, i kao rezultat toga uvijek se u intervalu aktivacije bilo kojeg njihovog aspekta javlja efekt “povuci-potegni”. U najboljem slučaju ovaj aspekt daruje snažnu odlučnost, ali u najgorem može donijeti strahovitu frustraciju i anksioznost, nemir. Odgovor na ovaj aspekt ne smije ni u kom slučaju biti preuzimanje pasivne uloge poraženog, već aktivan i svjestan pokušaj razumijevanja moćnih energija koje upravljaju našim životima. Odustajanje od toga samo će pogoršati stvari.

U nekoliko navrata smo pisali o disfunkcionalnim uzorcima i potencijalnoj regeneraciji. Merkurovi aspekti sa Uranom i Plutonom dali su nam potrebne uvide u životne oblasti koje je potrebno promijeniti, i ukazali na puteve preuzimanja odgovornosti i oslobađanje iz toksičnog globalnog sustava uvjerenja. Stoga će danas Mars u kvadratu sa Saturnom po prvi put testirati naše odluke da započnemo produktivniji način života.
Po svojoj prirodi Mars jednostavno grabi ono što želi, kako bi služio volji (Suncu), ali Saturn je sklon ograničavaju i često negira naše želje. Jedna od mogućih manifestacija ovog aspekta je sučeljavanje s osobnom neadekvatnošću, stavljanje straha i sumnji u sebe u prvi plan, što vodi frustraciji i anksioznosti, posebno kada se trudite stvoriti dinamičnu promjenu (jer Mars jeste dinamična i brza planeta) u svom životu. Ovaj aspekt se manifestira i na druge načine, po prvi put ćete se ozbiljno suočiti s teškoćama uslijed čega ćete ozbiljno razmišljati da napustite novi put kojim ste krenuli, i vratite se starim uzorcima ponašanja, ali pamtite da postupajući tako morate biti svjesni problema koje ste ostavili neriješenim.

Svaki put kada započnemo nešto novo i nepoznato postoji mogućnost da strahovi i negativne misli u prvom valu isplivaju na površinu. Neophodno je da pokušamo ih prevazidjemo i nastavimo ka svom cilju, ne dopuštajući da trenutna osjećanja zavladaju našim mislima i poremete naše planove. Kako biste uslišili Saturnove potrebe aktualnim izazovima pristupite vrlo sporo i oprezno, što ste pažljiviji i sa aktivnostima to su veće šanse da ste na putu ka uspjehu. Danas izdvojite malo vremena za promišljanje izvora frustracije u vašem životu. Kada definirate kritična područja kreirajte plan za prevladavanje teškoća umjesto da im se prepustite. Često je korijen frustracije i nemira u osnovi samo strah, i otkrivajući ga oslobađate se kako biste živjeli kvalitetnije i stvarali budućnost kakvu želite.

SKIDANJE CRNE MAGIJE TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SLOVENIJA

1,05 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

MAKEDONIJA

35,4 MKD

MAĐARSKA

300 HUF

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.