Mars kvadrat Jupiter tranzit / Kardinalni T križ

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovi dani su prilično nepovoljni za rizične pothvate iako ćete osjećati samo fantastičan nalet optimizma. Želja za dokazivanjem i donošenjem odluka, susreti sa sukobljenim stranama na pregovorima, konflikti, problemi zbog zvaničnih lica ili pretpostavljenih, prenagljeni postupci.
Obuzdajte sklonost rasipnosti i lošem rasudjivanju. Prisutna je i podložnost uplitanju u pravne neprilike, opasnos od gubitaka ili, u ekstremnim slučajevima, čak i uhićenju. Bit ćete skloni precjenjivanju vlastitih snaga prilikom suprotstavljanja protivnicima kao i špekulacijama i upuštanju u kockanje za koje nije baš najpovoljniji trenutak. Ovo nije dobro vrijeme za pokretanje sudskih parnica, jer će se okončavati na vašu štetu. Pa ipak, ovaj aspekt razvija snagu ličnosti, upućuje na izbjegavanje osuda i budi hrabrost u suočavanju sa životnim preprekama.
Pod ovim izazovnim tranzitom ne morate obavezno se suočite s teškoćama, osim ako ne radite na realizaciji vaših osobnih ambicija bez obzira na to kako će to utjecati na druge. Ako vaš ego suviše zavede možda ćete morati i platiti cijenu za to. Čak i da trenutno imate puno samopuzdanja, to ne znači da imate pregled svega ili da ste potpuno iskreni u svakom pogledu.
Potražite zlatnu sredinu, počnite novi projekt i pokušati motivirate ljude oko vas. Vjerojatno će biti potrebno da krenete na duže putovanje ili da se suočite s fizičkim izazovom. Možda ćete se posvetiti socijalnim pitanjima, ali ćete obratiti pažnju na sve detalje i izbjegavati da gradite kule u zraku. Skloni ste da previdite teškoće i da se opustite u lažnom osjećanju sigurnosti. Ako izložite dobro osmišljen plan šanse za uspjeh su solidne.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.