Maja horoszkóp a legpontosabb WORLD: Ellenőrizze, hogy jelentkezzen, és mi vár

Maja asztrológiai jelek osztották 19 állatövi az asztrológiai rendszer által kifejlesztett ősi maják

Maja asztrológiai jelek osztották 19 állatövi az asztrológiai rendszer által kifejlesztett ősi maják.

CHEN meg: január 2 – január 21

Emberek, akik született jegyében Chen egy éjszaka személyenként és több, mint éjszaka, mint nap. Időjárás alkonyat előtt, és hajnal előtt van a megfelelő időben, és akkor van a legnagyobb hatalom magad. Ebben az időszakban a legjobb érzést, majd a legnagyobb élmény. Van egy természetes hajlam, hogy a Hold energia. A kardinális irány nyugat felé és nyugat meditáció alatt lehet nagyon hasznos az Ön számára.

YAX meg: január 22-február 10.

Mindazok, akik születnek jegyében Yax-affinitást mutatnak azok a személyek, akik szintén jegyében született Yax években. A Vénusz a uralkodó bolygó, és te a természet szerint való gyengéd és szerető. Kezdje a béke képes harmóniát mindazoknak, akik az Ön közelében. Ez egy nagy ajándék, hogy van, hogy a gyám a béke ezekben az időkben, és jó munkát a világban. A kardinális irány dél.

SAC meg: február 11 – március 2

Született személyek a jel-Sac affinitást mutatnak a napszak, hogy a funkció a legjobb napkeltekor és napnyugtakor. Ha tetszik reggel, majd a legjobb érzés. Győződjön meg róla, hogy a gondolkodás és új feladatok a reggeli órákban, mert a nagy bölcsesség csak akkor jön. Az égtáj észak. A béka egy erős állat az Ön számára. Jelentése békák, hogy azok könnyen adaptálható során néhány változtatást. Békák gyorsan és könnyen át egyik fázisból a másikba. Fogadja el a változásokat, hogy jöjjön be az életedbe. A hatalom a változásokat.

KEH származó március 03-22,

Minden akik jegyében született Keh szeretete a természet és a természetes egyensúly. Akkor erőfeszítéseiket és eljárások, amelyek segítségével, hogy visszatérjen a természetes rend bolygónkon. Van ereje a tűz és a vörös szín jelentése hatalma van. Meditáció az erdőben segít fejleszteni a saját természetes erejét. A világ a keleti és a totemisztikus állat szelíd és nemes szarvas.

MAK: -tól március 23-április 11.

Emberek, akik született a jel alatt Mak az egyik legnagyobb rejtély a maja asztrológiai jelek. Az a tudat, a karakter kevésbé világosan definiált, mint a többi asztrológiai jelek. Mak egy rejtély, és azt teszi, akkor egy jó ember. Ne a legjobb, ha védekező valaki közel hozzád. A szó, amely leírja a karakter és elszigetelés, amely ismét azt jelzi, hogy titkol valamit, vagy hogy már visszavonták. Gyakran töltik szabadidejüket a reflexió és a meditáció. Ha az előírtnál időt magadnak, és távol vannak egymástól, fedezze fel titkait. A szám a 3. számú Number 3 tekintik száma istenségek, az egyensúly és kivitelben.

Kankin meg: április 12 – május 1

A legtöbb időt tölt a napon a meditáció, mert akkor majd könnyen jönnek ki új ötleteket és következtetéseket. Ha lehetséges, és ha kap egy esélyt, akkor meg kell próbálni egy barlangban meditálni, vagy legalább látogatás egy barlangba, és akkor megtudja, mi jelent valójában a csendet és nyugalmat. A totem állat kutya, főleg a sárga kutya. A kutyák jól ismertek a hűséget, de kevésbé ismert tulajdonsága, hogy a kutyák rendelkeznek hihetetlen belső erő.

Muwan származó május 2 – május 21

Azok a személyek, akik jegyében született Muwan-és van affinitása a tűz és a víz. Fogadja el a kettőt. Különösen a vihar, amikor a tűz és a víz formájában van jelen az eső és a villámlás. Storm ad extra teljesítmény. A totem állat volt a bagoly, amely szintén ismert, mint a Maya nyögés madár. Baglyok is figyelemre méltó képessége a látás. Baglyok alatt Maya próféták, akik képes feltárni az igazságot, hogy velük kapcsolatban.

PAX meg: május 22-június 10.

Azok a személyek, akik született időszak Pax járó állat totem Jaguar. Jaguar nagyon fontos az állatok a maja kultúra. Ők képviselik a vezetés. A személyes hatalom ilyen erő a vezetők a nemzet. Fogadja el ezt a teljesítményt és akkor veszi észre, hogy kövesse az emberek, akik az Ön közelében. Akkor is, ha valami vázlatot, akkor tessék, mint a villám, amíg ez nem kap. Használja a dob élettartama. Ez hozza a stabilitást az életben. Az elem gőz, a mix között a föld, a víz és a tűz. Keverjük össze a három elem az életben.

Kayaba meg: június 11 – június 30

Azok született jegyében Kayaba azon van egy természetes affinitás a hónap, és szellemi törekvések. Akkor valószínűleg találja magát keresi a mély szavak jelentését hónap. A teknős a totemisztikus állat. Turtles mélyen a maja kultúra hordozójának ősi bölcsesség és a tulajdonosok az országban. Mint az jól ismert a teknősök nagyon lassú, így is kell szeretni mindent, amit a munka lassan és óvatosan.

Kumke honnan július 1 – július 20

Emberek, akik született az asztrológiai jele Kumki szükség, hogy a túlnyomó többsége a szabad időt a természetben. A totem állat a krokodil. Krokodilok az ajándék a túlélés, időt és türelmet. Krokodilok csak egyike a számos típusú állatok, amelyek túlélték az időszak, amikor a legtöbb Mesozoika hüllő és a dinoszauruszok kihalását. A hatalom a hosszú élettartam és a stabilitás. Nem fogadja változások könnyen, de jön egy időszak, amikor egyedül akar valamit változást.

Wayeb meg: július 21. – július 25

Wayeb időszak csak öt nap van az évben, ellentétben más szimbólumokat maják, ahol a tartomány 20 nap. Alatt Wayeb időszak, a természetes egyensúly megbomlik májusban. Ez volt idő, amikor más erők jött a földre, és amikor a szellemek a földön járt. Születik e megjelölés nem jelenti azt, hogy nem fog boldogulni az életben. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg van egy erős kapcsolatot a világ más és más területeken. Próbáld elfogadni.

POP: július 26-tól augusztus 14-ig

Emberek, akik született jegyében Pop vezetői. Azt jaguár és a fej erőteljes pozíciót a kultúra ősi Maya. Ön donostiti világos jövőkép és irány azoknak az embereknek, akik az adott környezetben. Az ajándék az, hogy tartsa az embereket körülötted, és nekik van egy vezetője. Van affinitása az ország, valamint a meditáció, amely segít javítani a vezetés. Csakúgy, mint a jaguár azt szeretné, hogy mennek a dolgok a sebességet.

WO: augusztus 15 szeptember 3

Emberek, akik született jegyében Wo a nagyon hasonló asztrológiai jelek maja Che’n és a SAC. A legtöbb bölcsesség van óra után sötétedés után, és mielőtt az első sugarait a nap. Mint a Sac és az Ön közelében egy totem állat béka. Mint a béka, és akkor ugrik az egyik szintről a teljesen más. És ez lehetővé teszi, hogy a munka több különböző munkahelyeket. Valószínűleg már misztikus személy, aki keresi az elrejtett bölcsességeket és rejtélyek.

ZIP: -tól szeptember 4 – szeptember 23

Az emberek született a maja asztrológiai jele LEP erős affinitást mutatnak az elemeket a levegő és a tűz. A teljesítmény erőként szarvas, és ugyanabban az időben van, és az állat totem. Deer jelképe a kegyelem és a kapcsolat az erdő. Szarvas lehet nemes vezető erdei környezetben. Elfogadja az energiát és a nagylelkűség, hogy van, és próbálja meg, hogy a helyes utat. Az erőssége a piros.

CTD re szeptember 24 – október 13

Ha született jegyében Zotz-és van két állat totemek, melyek a halak és denevér. Érdekes, hogy az egyik képes szabadon mozogni a levegőben, a másik pedig szabadon mozog a vízben. A levegő és a víz elem, amelyhez erős affinitást mutatnak. Bat nagyon érzékeny állatok és teljesítmény többletet segítségével intuíció, érzékenység és képes átlátni illúziókat. Hal jelentése tudatosság és mélysége. Az állat totémok halak és denevér egyesítjük, és biztosítja az Ön számára egy mély intuíció, amely nem áll rendelkezésre a legtöbb ember.

TZEC honnan október 14-november 2

Emberek, akik született e asztrológiai jele nagyon konkrétan kapcsolódó két elem: a föld és az ég (szél, levegő). Valószínűleg lenyűgözte az ég, és érdekli minden dolog a fejedben, hogy rosszabb. A levegő egy eleme a mentális energia, és az ország egyik eleme a gyakorlatiasság. E között a kettő egy ajándék, és vizsgálják meg minden helyzetben, könnyen érzékeli, ha valaki hazudik. Ez egy nagy ajándék, és meg kell, hogy elfogadja azt, és a lehető legjobb módon.

XUL: 3-22 november november

Emberek, akik született jegyében Xul a szorosan kapcsolódó állat totem kutya. A kutya nagyon fontos az állatok számára a maják. A maják úgy gondolták, hogy a kutyák őket a víz a következő életben, amikor a kutya elhalad mellettük. Ennek eredményeként az emberek, akik született e állatöv jel rendelkeznek bizonyos tulajdonságokkal egy kutya, mint a hűség, az erő és odaadás. Kutyák segítségével megszabadulni a halálfélelem.

Yaxkin: november 23-december 12.

Minden akik alatt született ez a maja asztrológiai jelek egy kapcsolatban a maja isten a nap Ah Kin. Ő volt, és megvédje őket a sötétség, a szárazság és a betegségek. Azok, akik született ebben az időszakban természetes gyógyítók. Ez a jel egy rossz oldalon, de azt gyanítják. Ah Kin volt ismert miután a hordozója a kétség és a határozatlanság. Megtanulnak bízni döntések és a döntések az emberek körül.

MOL: -tól december 13-január 1

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét