Astro INDEX

MAGIJA: Plamen svijeće vam odgovara hoće li vam se želje ispuniti-proricanja sudbine pomoću svijeća!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Samo u par poteza isprobajte tehniku ​​proricanja sudbine pomoću svijeća. Odaberite odgovarajuću boju, shodno pitanju koje postavljate I dobit ćete odgovor.

Ritual počinje tako što na sto stavi stalak sa svijećom koja se pali šibicom i to desnom rukom. Potom zatvorite oči, opustite se i koncentrirajte na pitanje.

Ostanite u tom položaju neko vrijeme, a zatim otvorite oči i polako promatrajte plamen kako treperi. Tumečeći jačinu i boju plamena, doći ćete do odgovora. Budite vrlo precizni u izboru riječi i postavite pitanja koja nikome neće naškoditi. Također, vodite računa o tome da za svako pitanje koristiti novu svijeću i da svaka od njih mora izgori do kraja.

Ukoliko je plamen jak i svijetao, odgovor na pitanje je potvrdan. Ako mnogo treperi, to znači da ste isuviše zabrinuti i da treba da se smirite da biste hladne glave riješili problem. Plamen koji slabo treperi ili jedva gori ukazuje na to da postoji neka velika neizvjesnost u vezi s vašom situacijom i da nije pravo vrijeme za akciju …

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.