MAGIČNA prilika za NOVI POČETAK-Obratite pažnju gdje se u vašoj numerološkoj karti nalazi broj 1!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Nakon svih zastoja, nevolja i odlaganja, svih izazova koji su obojili 2018. (univerzalna godina 2), mnogi su njegovali izuzetno visoka očekivanja od početka kalendarske 2019. (Univerzalna godina 3) i dočekujemo najzad interval olakšanja i prilike za realizaciju sada već brižljivije i opreznije osmišljenih planova.
Dobre vijesti su da je PRILIKA ZA PREOKRET pred nama zahvaljujući moćnoj astrološko – numerološkoj kombinaciji koja je baš ovih dana aktivna na nebu. Pred nama je još čitavih 6 mjeseci, stoga svaka odluka koju donesete i svaki korak koji napravite tijekom sljedećih tjedana će postaviti temelj, ne samo za ostatak 2019. godine, već i za kompletan ciklus 2019. – 2028. tj za narednih 9 godina.

Jeste li spremni prepustiti energetskim valovima lagane Univerzalne godine 3, i možete li isplivati ​​unatoč svim preokretima koje nosi negativan spoj koji u elementima naglašava nepovoljan aspekt 3-9?

Obratite pažnju gdje se u vašoj numerološkoj karti nalazi broj 1, je li dio trobroja, možda neizravno kroz genetiku dominira bioritamski ili generacijski brojem, možda ste baš tijekom 2019. pod sudbinskim uplivom Jedinice, je li možda Broj 1 u Vrhunac ili Lekcije u tekućem ciklusu. Da li je dio Piramidalne strukture ili vaše osobne Godišnje formule? Pozicija Jedinice i strukturna numerološka naglašenost unutar numerološki karte ključni su faktori koji će pomoći da razumjeti na koji način treba koristiti energiju Univerzalne godine 1 u realizaciji osobnih ciljeva, i dugoročnih 9 godišnjih planova kojima postavljate temelj tijekom tekuće kalendarske godine.

SKIDANJE CRNE MAGIJE TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SLOVENIJA

1,05 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

MAKEDONIJA

35,4 MKD

MAĐARSKA

300 HUF

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.