MAGIC OF teljes hónap

Keressen egy csendes helyen, az ideális az, hogy ez a szent helyen a lakásban

A mágikus, amely elkápráztatja minket Hold hatása make a boldogság és a szabadság a jövőben! Olvassa el, mit kell tennie idején a telihold!

Ez a szertartás kitűnő felszabadulás mindent, amely képviseli a terheket az élet, és amelynek már nincs semmilyen használható spirituális útjukon, írja Lovesensa.

Szükséged lesz: egy tál vizet, 1 fehér vagy kék gyertyák, zsálya, papír és ceruza.

Keressen egy nyugodt helyet, az ideális az, hogy ez a szent hely a lakásban. Ha lehetséges, hogy egy patak holdfény

Fény zsálya és Okada az aura és a tér körülöttük dohányzik. Gyújts egy gyertyát, és köszönöm a Hold, figyelembe véve, hogy tál vízzel mindig kéznél van.

Írja le papírra mindazt, amit már nem használja a lelki utazás, a terhek kívánt változást hozhat. Kérjük, sorolja fel az attitűdök, érzelmi kötelékek, a betegség, a szokások …

Hangosan kimondani, mit szeretne megszabadulni, ezért vegyünk egy mély lélegzetet és kilégzés elképzelni, amit szeretne, hogy kiadja magából belőled.

Közelebb lassan papír gyertyát, és állítsa a tüzet. Amikor már nem tudja tartani a kezünkben, tedd a vízbe. Várja meg, amíg pruney maradványait papír és add meg a kertben, vagy az erdőben. Köszönöm a Hold és az univerzum, amikor befejezi a szertartást.

Ha úgy érzi, hogy szükség van az intuitív, hogy ez a rituális testre magad, nyugodtan megtenni.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét