Magabiztos, szenvedélyes és makacs: Női született e állatöv jel LIKE legőrültebb

Nevetve leghangosabb, a legszebb mosoly, és neki bizalmat látható minden oldalról. Vonzó, merész, szenvedélyes, makacs, mert azt mondja, hogy ő szereti a legőrültebb, tele élettel és a vágy a szeretetre. Ha még nem sejtette, hogy ez a nő az oroszlán.

kapcsolatok

Független és erős egyéniség Oroszlán akar partner, amellyel megosztja ezeket a tulajdonságokat. Nem kell valaki, aki vigyáz rá, de a férfi eléggé biztonságban magukat, hogy neki, hogy vele szerepelt teljes erővel. Ami szerelmek, hogy mindig van egy csomó szórakoztató és dinamika – nem tud állni rutin.

Barátság

Hála a meleg személyiség, mágikus energiával, lelkesedéssel és gazdagságát, az oroszlán, mint egy mágnes vonzza az embereket körülötte, és a barátai gyakran a „rajongók”.

Nagyvonalú oroszlán barátaival szeret örömet a sok és a legjobb barátja.

Nézz és érezz

Sűrű ellenőrizhetetlen haja, mint egy oroszlán sörénye, markáns, nagy, meleg szemek, csillogó kilátás, széles homlok, pisze orr és kis fülek fizikai jellemzőket, amelyek az oroszlán felismerhető. Legbüszkébb sűrű haját sűrű haja, amely általában kék vagy piros.

Magasabb és hosszabb lábakkal, hosszú derék, elegáns és nagyon feszes izmok és a királyi csapágyat. Mindig egy neves, és büszkén egyensúlyban.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét