LOVE HETI jel: november 16-23 2020-as

KOS
Tele van pozitív energiával. Napok élvezni tervezés a jövőre nézve, de úgy tűnik, hogy felejtsük el, hogy ezek a tervek irreális mindaddig, amíg nem vesz részt a másik kezét. Ahogy hetek múlásával közötti feszültség a partnere, és növekszik. Kerülni kell a megbeszéléseket.

BIKA
Kaland munkahelyi vetített a padlón gyakorlat. A nyomás alatt, amely nem okozott ez a viselkedés, és ezért legyen óvatos, hogy ne hozzon létre sebzést, amit nehezen helyrehozható. Ends vasárnap is rendkívül feszült, így próbálják meg elkerülni komoly vitát és a vita.

IKREK
Bármit is teszel, és hogyan lehet beállítani ezekben a napokban, akkor gyanús arcát. Ennek fényében, a megelőzésre, hogy minden területen, ahol elrejteni valamit, mert van egy nagy lehetőséget, hogy felfedezzék. Legyen óvatos, akikkel bízza egyik barátja lehet, véletlenül, hogy ki.

RÁK
Hiányzik a családi békét és a meleget. Úgy érzi, hogy a partnerek nem kapják meg a szükséges támogatást. Ha a túlérzékenységi minimális, akkor rájönnek, hogy nem vagyunk egyedül, és hogy a környezet, amelyben él még tesz egy értékes kiindulási pont, ahonnan szivattyúzás végtelen energia.

OROSZLÁN
Oly módon, akkor láthatatlan a másik oldalon. Függetlenül attól, hogy egy kapcsolatban, vagy sem, ezekben a napokban, mint te, ez a mező nem végez. Ha úgy gondolja, hogy ez a vihar előtti csend, igazad van. Ahhoz, hogy könnyen legyőzni mindent, ami hamarosan, energiát takarítson meg és ülj.

Szűz
Talán nem minden csak finom, de mint ha nem hajlandó változtatni semmit. Az ugyanazon cél, az azonos távolságra. Ez, dióhéjban, írja a szerelmi élet ezekben a napokban. Azonban, ha tisztában vannak azzal, hogy minden átmeneti, azonban, és ez az életszakasz. Várakozás egy szeretett felhívta az első lépés.

MÉRLEG
Hogy a munka elhalványult, így a romantikus hangulat emelkedik. Szeretett várta, hogy fordítsa meg az öt percet. Ahhoz, hogy betölthessék szerepüket teljesen meg kell hagyni a házat pár napig. Ez egy előnyös időszakban a rövid távú utazás és nyaralás.
EGÉSZSÉGÜGYI Óvakodj az influenza.

SKORPIÓ
Erős feszültség és megterheli a területen a szeretet és a partnerség. Függetlenül attól, hogy mit lehetne arra, hogy válaszoljak egy szeretett lesz jelen. Azok, akik szabadon ebben az időszakban meg kell tartania ezt a státust, különben mindenki elkezd egy szerelmi viszonyt végződött gyors összeomlás.
EGÉSZSÉGÜGYI problémák tüdőt.

PONTOZÓ
Nem vagy egyedül. Support szerettelek rendkívül hasznos, főleg manapság, amikor olyan helyzetben vannak, hogy a döntés, amely esetleg létfontosságú. Ne feledje, hogy ha nem az a világ közepe. Az energia az Ön partnere van a csökkenés, hamarosan te is ott lesz jelentős alapon.

BAK
Összehasonlítva egy szeretett az utóbbi időben van egy halk hidegebb időjárás. Nem kell időt szentelni a probléma, úgy tűnik, hogy van jobb dolgom. Planetary menetrend az égen lehetőségét jelzi eszkalációja rossz kapcsolatok, különösen a végén a héten.

VÍZÖNTŐ
Függetlenül attól, hogy egy kapcsolatban, vagy sem, ezekben a napokban lehet flörtölni, akik valamilyen módon nem megfelelő az Ön számára. Függetlenül attól, hogy mi a különbség az életkor és családi állapot, van egy nagy akadály felett, amelyek nem változnak. Ha elfogadja az udvarlást, számítson rá, hogy lesz rövid életű románc.

FISH romantikus vonz, hogy egy személy, akivel találkozom munkám környezetben. Ha ezekben a napokban döntenek, hogy egy kaland, hogy a titkos találkozón, készüljön fel kellemetlen meglepetés. Tehát, vigyázz, a botrány, mert mindaddig, amíg óvatosak vagyunk, a titkos látható lesz.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét