LOVE HETI horoszkópok 15-22 .09.2020

KOS

Előtted az az időszak, amely általában hajlamos a munka területén. Lesz némi komplikáció. A területen a szeretet várható hűtés kapcsolatok az szeretett egy. Mikor jön az egészségre, visszatér, hogy a régi és az idült problémákat, hogy nem megoldott a múltban. Tanácsot orvosától minden aggodalmait.

BIKA

Lesz váratlan fordulatok a munka területén, de akkor sikerül rá sor. Mikor jön a szerelem, akkor számíthat egy új ismeretség, hogy vezethet kaland. Az egészségügy területén vársz kisebb problémák forgalomban. Kerülje a túlzott alkoholfogyasztás, mert ők a potenciális és a problémák a májban.

IKREK

Nem várhatjuk a súrlódást és a munkahelyi problémák, hiszen mindannyian nagyon sima lesz. Figyelj Intuc. Ez az időszak kedvez szeretsz új ismeretségeket. Az egészségügy területén lehet számítani, hogy kiváló állapotban. Ebben a fázisban lesz tele pozitív energiával. Prijaci edz és sporttevékenységek.

RÁK

Akkor számíthat, hogy javítsa a pénzügyi területen. Mondjon búcsút a most általában jól megy. A területen az a szeretet, akkor számíthat a súrlódás a szeretett egy. Mikor jön az egészségre, akkor gondok vannak az idegrendszer, a bőr, az ízületek, érzékeny te és a lélek ebben az időszakban, így néz ki magad.

OROSZLÁN

Elképzelhető, hogy lesz egy üzleti értelemben most valahogy függ mások, és döntéseiket. A területen a szeretet vár kedvező helyzet, hogy van egy jó állapotú, mint egy szeretett. Mikor jön az egészségre számíthat egy időszakot, amely akkor kevesebb probléma bőr, allergiás reakciók, bőrpír és irritáció.

Szűz

Akkor számíthat, hogy elkötelezett a munkájukat, és hogy van egy több feladatait. A területen a szeretet, akkor nem várnak jelentős változásokat, lehetséges, hogy úgy érzi, elégedetlen. Mikor jön az egészségre számíthat problémák, alacsony immunitás, emésztési problémák, érzékeny gyomor. Ügyeljen arra, hogy a diéta.

MÉRLEG

Előtted a színpad, ahol lesz az üzleti területen van a boldogság és a stabilitás, a körülmények Ön támogatja. Mikor jön a szerelem, akkor számíthat érdekes új ismeretség. Az egészség legyen a jobb oldalon, vagy ha elérte a problémákat szem vagy látás, azt most ellenőrizni.

SKORPIÓ

Lehetséges, hogy az üzleti környezet, a szabály az idegesség, és akkor úgy érzi, kissé instabil. A területen a szeretet várható időtartama nézeteltérések a partnere. Mikor jön az egészségre is lehetséges érzékeny hólyag, problémák a petefészkek, illetve a nehézségeket, amelyek kapcsolódnak a megfázás és az alsó része a gyomor.

PONTOZÓ

A sors az Ön oldalán, de a kis üzleti problémák most nem tud megoldani viszonylag könnyen. Akkor számíthat egy időszakot, amely akkor lehetősége van arra, hogy megtalálja az új szerelem. Az egészségügy területén vársz kisebb nehézségek, amelyek kapcsolatban vannak az allergiás reakciókat. Elképzelhető, hogy lesz gyakori megfázás, valamint a problémák torokkal.

BAK

Előtted van egy olyan időszak, ahol lehetőség van a finanszírozási folyamatokat, hogy nem számíthat. Ön elégedett lesz az üzleti oldala. A területen az érzelmek vár fordulat és meglepetés. Mikor jön az egészségre, ebben az időszakban, amelyben a feltétel akkor általában stabil. Csak hogy a figyelmet a bevitt cukor.

VÍZÖNTŐ

Előtted az az időszak, amely nem kedvez a munkát, de nem túl sokat várni. A területen a szeretet van bizonyos kérdések, ha nem kap választ, mert a partner csalódni. Az egészségügy területén vannak kitéve számos problémát, lehetséges krónikus fáradtság, gyengeség, fejfájás problémák és hasonlók.

HAL

Ne adja meg az üzleti kockázatokat, és ellenőrizze, hogy ebben a fázisban halad, mielőtt bármilyen üzleti döntéseket. A területen az a szeretet, akkor számíthat szövődmények kedvesével. Mikor jön az egészségre, akkor lehetséges, hogy lesz kevesebb a probléma forgalomban, pajzsmirigy és a krónikus betegségek.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét