LOVE Heti Horoszkóp találatok: 16 – 23 január 2021

RAM (21.3.- 20.4.) ARIES

Ráfut ezen a héten jó megbirkózni bizonyos helyzetekben, amelyek szükségessé teszik ezeket a változtatásokat az érzelmi szinten. Még mindig lehetséges, hogy interjút megoldani bizonyos problémákat, és így folyamatosan Dobor egészséggel kapcsolatos. Szabad Rams új kapcsolatokat lehet barátaival.

BIK (21.4.- 21,5) TAURUS
Bulls ezen a héten is érzem, hogy lesznek érzelmi kapcsolatok terhek bizonyos dolgokat a múltból. Partner nem lesz különösen hangulat az együttműködés, úgy, hogy néhány tanácsot tud fordulni barátok. Free tagjai hurok megpróbálja pihenni a híres társadalomban.

Gemini (22.5.- 21,6.) GEMINI
Bliznaci ezen a héten előfordulhat néhány szép pillanatokat, ha azok egy útra. A kapcsolatot a partner lesz annak ellenére, hogy néhány pillanatig értetlenség lehet sklandiji, mert azt mutatják, további tolerancia, a beszélgetés is lehet megoldani a félreértéseket.

Rák (22.6. – 22.7.) A RÁK
Rákok ezen a héten könnyebb elviselni a feszültséget, amely lehet létrehozni az érzelmi szinten, de néhány tudott újra terhet a problémák a múltban. Nem kizárt, hogy egyes rákok gondolkodás a régi szerelem. Ingyenesen lehet optimista, és annál könnyebben lép egy új Kontekt.

LAV (23.7.- 22,8.) LEO
Lions ezen a héten, úgy érzik, a megértés hiánya a kapcsolatot a partner, de sikerült leküzdeni, ha azok hajlandóak kompromisszumot. Azok, akik egy titkos összetörni lehetett vele, hogy kapcsolatba. Elérhető Lions várhatóan több új barátok.

Virgo (23,8. – 22.9.) VIRGO
Virgin ezen a héten lehet némi probléma, hogy úgy tűnik, leküzdhetetlen, úgyhogy lesz elrontani a hangulatot, és adja magát, és a partnere. Azonban a második felében a héten a helyzet fog vigyázni. Szabad lesz a hangulat az új névjegyeket, majd a legtöbb barátaival.

MÉRLEG (23.09. – 10.22.) LIBRA
Mérlegek ezen a héten mutatták, nagyobb érdeklődést az új ismerősök, illetve néhány Molgora fog akadályokba ütköznek gyakorlása során érzelmi terveket. A kapcsolatot a partner tele lesz félreértés, de a beszélgetés nem tudja megoldani a jelenlegi problémákat.

Skorpió (23.10.- 11.22.) Skorpió
Scorpio ezen a héten, úgy érzi, hogy meg kell vizsgálni az érzelmi védett diamin alkotnak, és nem lesz különösen kedve társasági és az új szerződést. Occupy megmutatja kevésbé érdeke a partner, így a kapcsolat a kapcsolat nem kihűl. Skorpió, akik egy utazás lesz több szerencsét.

STRELAC (23.11.- 21.12.) Sagitarius
Lövészek ezen a héten mutatják, további optimizmusra érzelmi kapcsolatot, de hogy oly elleni küzdelem a partner érdektelenség. Néhány lövész komolyan gondolni egy személy a pre jelentett, és néhány lehetne azzal, ha titkos viszonyt.

Bak (22.12.- 20.01.) CAPRICORNUS
Bak ezen a héten lesz elég szomorú az érzelmi élet, kivéve, ha azok nem érdekeltek egy furcsa ember az üzleti környezet. Occupy lesz elég fenntartva premapartneru, de ő pouzitivno hangulat befolyásolja, amely specifikus tekintetében nem kihűl.

Vízöntő (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Vízöntő ezen a héten érezheti átmeneti elégedetlenség érzelmi kapcsolatok, és néhány romantikus tervek nem. Azonban továbbra is nyitott az új kapcsolatok és ismerőseinek. Ha foglalt, akkor a kapcsolatot a partner szenved átmeneti problémákat.

FISH (20.2.- 20.3.) Halak
Fish ezen a héten úgy érzi, több optimizmus érzelmi kapcsolatok, és a tervek, hogy számos hulladéklerakó most kezdhette meg kell valósítani. Ott lesz több esélye egy szép barátság, valamint az új szerelem. Megszállt Hal a partner lehet elérni szebb és nyugodt hozzáállás.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét