LOVE Heti Horoszkóp származó 07 2020/09/14

RAM – Mivel a túlzott elvárások maguk is vezet csalódást. Kapcsolja ki a telefont, és megy a szeretett egy. Tetszik, hogy elkerülje valahol messze a többi ember.

Szabad Rams, lehetőség van belépni egy titkos szerelmi viszony, de szeretné, hogy ne okozzon problémát.

& Nbsp;

Taurus – Venus Halak hozza meg feláldozni az érzelmi kapcsolat, hanem egy adag ravasz, észre fogod venni, mint a barátokkal. Mi a külsőt ki maguknak.

Free Bulls lehet, mint az a személy, aki nem tartozik, de te szeretett egy. Tartsa az érzéseidet magadnak.

Gemini – Ön lesz a hangulat, és elégedett a jelenlegi helyzet a család, de ez lesz a további elkötelezettség, hogy megfeleljen a partner elvárásainak.

Free Gemini, a népszerű és új embereket megismerni, hogy érdekes lehet sok.

RAK – Venus Halak hozza meg a harmonikus családi kapcsolatok és a titkos támogatásával egy személy, aki azt akarja, hogy megtalálják. Jó érzés volt segíteni azon a helyen, ahol az élő zenét. Vegyünk egy kis haza.

Ingyenes rákok, ez az az időszak, amelyben akkor lesz közel egy befolyásos személy.

LAV – Meg kell győződni arról, hogy frissíteni kell az életed, de ne felejtsük el, milyen érzés jó partner, hogy nem lenne félreérthető.

Szabad Lions lehetséges szerelem. Egy ember nézi a bejegyzések és ljubomoriše.

Device – Venus tetején a hetedik mezők hozza kötés egy partner. Rá fogsz jönni, hogy mennyire hiányzik neked egy szeretett, ezért akkor érdemes cserélni az elveszett időt.

Használható eszköz, ne számíts semmi új. Titokban szimpatizálnak egy személy munkát.

MÉRLEG – Partner tehet kevesebb hibával, egyre feledékeny, és meg kell, hogy emlékeztesse őt, amikor azt kell, és nem. A boldogság a gyerekek felett. Érzelmi megelégedésére.

Elérhető mérlegek, beleszeret, de látni, hogy nem hiába, különösen, ha ez egy elfoglalt ember.

SCORPIO – Akkor egy kicsit csalódott, mert az érzelmi elégedetlenség következik, hogy te. Ha Ön szülő, lehet aggodalmak egy gyerek.

Elérhető Scorpio, akit szeretné, akkor nem, és aki akar, akkor nem érdekel. Mi a jobb: szerelem vagy szeretve lenni?

Gólszerző -Partner súlya le a kérésüket, hogy nem egyezik a tiéddel, vagy ha azt szeretné, hogy jó kapcsolatot fenntartani, van, hogy valamiféle kompromisszumot. Ön nem harcolni, hanem lazítani.

Szabad lövők, nem vagyunk egyedül. Egy ember intenzíven érdekel téged, de van néhány rejtett szándékait.

Bak – Ez az az időszak, amelyben élvezheti az Ön partnere az új típusú élelmiszerek és a barátaik társaságában, akinek a kulináris befolyása lesz ezekben a napokban. Lehetőség van nyerni, mint egy szeretett egy.

Szabad Bak, az a személy, akivel kedves segíteni akar. Mert akkor ő minden nehéz.

Aquarius – négy bolygó a területen 1 hozza pozitív fejlemények az érzelmi élet. Minden, amit tesz a helyére, és élvezze az is, hogy illik hozzád. A partner, új pénzügyi terveket.

Elérhető Vízöntő, most van itt az ideje a titkok érzelmi találkozás a személy, aki nagyon szereti a ti.

FISH – A partner nem tud segíteni, de észre a jól néz ki, de meg kell jegyezni, és az a személy, akivel manapság egy titkos flört. Ügyeljen arra, hogy egy szeretett veszi észre a viselkedésében bekövetkező változásokat.

Elérhető Fish, lehetséges, hogy egy új érzelmi kapcsolatokat.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét