LOVE Heti Horoszkóp december 31-től, hogy január 6, 2021

KOS
Ön összpontosított magad és a optimizmus, de rossz hangulat szeretett zavaró. Elkerülve a találkozó nem a megfelelő megoldás, szembesül a problémával. Ön elvesztette a mágikus szál köti, de az időt tölt együtt, ezen a héten, lehet fejlődni súlyos unalom.

BIKA
Te elég statikus, sőt lusta. Emiatt előfordulhat, hogy hagyja ki a lehetőséget, hogy a szeretett egy elég közel, sőt maguk találják érzelmek, amit korábban ismeretlenek voltak. Adja meg a másik kezét, hogy húzza a téma, hogy könnyebb kifejezni, ha a beszélgetés már fut.

IKREK
A félelem látszott megrendült stabilitását a kapcsolatot, az összes hibát ha feltételezzük, hogy magukat. Akkor befut komoly konfliktus egy szeretett, mert olyan sok dolog felhalmozódott, és túlbecsüli a türelmét. A megfelelő megoldás a problémákra a nyílt vitát, és vessen véget vasárnap.

RÁK
Szigorú, hogy maga felé. Szeretett egy nem könnyű veled, mert várni az azonos tőle. A provokáció indíthat komoly érv, hogy a hét végére. Kiváló minőségű és őszinte beszélgetés hatására bizonyos félreértések, hogy kijelentette, úgy gondolja, hogy a szerelmi kapcsolat lehűtjük.

OROSZLÁN
Mivel a partnerek nem kap elég hőt, mint amire szükség van ebben az időben. Ön túl igényes, de ezekben a napokban, majd lehűtjük kapcsolatok. A szívemből is folyamatosan erős benyomások a múltból. A memória a sikertelen nagy szerelem is elfedik a lehetőséget, hogy egy új kapcsolatot.
Egészségügyi problémák a bőrt.

Szűz
Barátokon keresztül előttünk egy új ismeretség. Egy kis lazítás és elfogadása kihívások jót, de hosszú távon tudja, hogy ez nem az Ön számára. Mivel a tünetek jelentősen eltérőek hangulatok egyre érzékeny, és ez nem egy jó hangulatú az új kezdetre.

MÉRLEG
Az Ön partnere nincs megértés, amikor az érdeklődés hiánya benne. Őszinte beszélgetés, bókokat és hosszú walks’ll nyugodt feszültséget, hogy győztem. Adj neki egy kis támogatást és a meleget, akkor is, ha nem a hangulat, ne felejtsük el, hogy fenntartás nélkül tartja és szereti.

SKORPIÓ
A késztetés a személyes szabadság, meg tudja adja meg a rossz lépés. Elsimításában nézeteltérések elfogadja a javaslatokat a szeretteit, és több időt töltenek az emberek, hogy nyújtson be. Szabad lehet megismerni a furcsa ember, akikkel várja a jó idő és a romantikus kaland.

PONTOZÓ
Az igény, hogy gyorsan hozza az életét annak érdekében tud jelezze elsietni mozog. Ha a szerelem volt olyan kis rejtély, hajlandó engedi, ezekben a napokban, a csillagok sem kedvező, és minden titkot fenyeget, hogy nyilvánossá válnak. Légy óvatos.

BAK
Megkapja az esélyt, hogy magadnak egy kis helyet, és lassítják. A tempó mögött köteles megállni és újra megvizsgálja maguknak, hogy ez a kapcsolat, amit akarsz. Elfoglalva más problémák nem veszi észre, hogy a szeretett egy, az ugyanaz, mint te, nem teljesül.

VÍZÖNTŐ
Az Ön igényei már igényes a partnerek sok tolerancia és a türelem. Bár lehet, hogy fáradtnak érzi magát, a hangulat fog változni, ha a partnere lesz érdekes javaslatot. Ne gondolkozz túl sokat, hogy mennyi lenne még jó érzés volt, hogy nem lehet tudni, amíg meg nem próbálja.

HAL
Mivel a heves üzleti elkötelezettség, szabad időt eltöltött dolgozik. Ez a látszólagos szétválasztása a partnerek hoz inger a következő időszakra. Ha szabad, a hét végére a láthatáron hivatalosan találkozzanak a személy tudja, az Ön üzleti környezetben.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét