LOVE Heti Horoszkóp: december 23-30 2020-as

KOS
Barátokon keresztül előttünk egy új ismeretség. Egy kis lazítás és elfogadása kihívások jót, de hosszú távon tudja, hogy ez nem az Ön számára. Mivel a tünetek jelentősen eltérőek hangulatok egyre érzékeny, és ez nem egy jó hangulatú az új kezdetre.

BIKA
A késztetés a személyes szabadság, meg tudja adja meg a rossz lépés. A sima a különbségeket, akkor több időt töltenek barátaikkal a partnere. Szabad lehet megismerni a furcsa ember, akikkel várja a jó idő és a romantikus kaland.

IKREK
Mivel a partnerek nem kap elég hőt, mint amire szükség van ebben az időben. Ön túl igényes, így a végén vasárnap, majd lehűtjük kapcsolatok. A szívemből is folyamatosan erős benyomások a múltból. A memória a sikertelen nagy szerelem is elfedik a lehetőséget, hogy egy új kapcsolatot.

RÁK
Megkapja az esélyt, hogy magadnak egy kis helyet, és lassítják. A tempó mögött köteles megállni és újra megvizsgálja maguknak, hogy ez a kapcsolat, amit akarsz. Elfoglalva más problémák nem veszi észre, hogy a szeretett egy, mint te, nem teljesül.

OROSZLÁN
Az Ön igényei kerültek igényes partner sok tolerancia és a türelem. Bár lehet, hogy fáradtnak érzi magát, a hangulat fog változni, ha a partnere lesz érdekes javaslatot. Ne gondolkozz túl sokat, hogy mennyi lenne még jó érzés volt, nem lehet tudni, amíg meg nem próbálja.

Szűz
Az igény, hogy gyorsan az életét, hogy megadhatja, hogy elhamarkodott lépéseket. Ha a szerelem volt olyan kis rejtély, hajlandó engedi, ezekben a napokban, a csillagok sem kedvező, és minden titkot fenyeget, hogy nyilvánossá válnak. Légy óvatos.

MÉRLEG
Összpontosítani magad és a optimizmus, de a pesszimizmus szeretett zavaró és zavart. Elkerülve a találkozó nem a megfelelő megoldás, szembesül a problémával. Ön elvesztette a mágikus szál köti, de az időt tölt együtt, ezen a héten, akkor alakulnak súlyos unalom.

SKORPIÓ
Az Ön partnere, hogy megértsék, amikor a rosszkedv. Őszinte beszélgetés, bókokat, és egy hosszú séta frissül az egyhangúságot, ahol éget. Túl kérheti az ő partnere. Ehelyett, adj neki egy kis támogatást és a gyengédség, mert tartotta fenntartás nélkül, és szeret.

PONTOZÓ
Mivel a heves üzleti elkötelezettség, szabad időt eltöltött dolgozik. Ez a látszólagos szétválasztása a partnerek hoz inger a következő időszakra. Ha szabad, a hét végére a láthatáron hivatalosan találkozzanak a személy tudja a látvány.

BAK
Túl szigorúan kezeli a szeretett egy. A provokáció indíthat komoly érv, hogy a hét végére. Kiváló minőségű és őszinte beszélgetés hatására bizonyos félreértések, hogy kijelentette, úgy gondolja, hogy a szerelmi kapcsolat lehűtjük.

VÍZÖNTŐ
Túl mérsékelt és óvatos, így tehát lehet kihagyni lehetőséget szeretteiket elég közel, és megtalálni az érzelmek, amelyeket korábban egy rejtély van. Adja meg a másik kezét, hogy húzza a téma, hogy könnyebb kifejezni, ha a beszélgetés már fut.

HAL
A félelem látszott megrendült stabilitását a kapcsolatot, az összes hibát ha feltételezzük, hogy magukat. Akkor befut komoly konfliktus egy szeretett, mert sok felhalmozódott és túlbecsüli a türelmét. A megfelelő megoldás a problémákra a nyílt vitát, és vessen véget vasárnap.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét