LOVE Heti Horoszkóp: december 08-14 2020-as

KOS

Ha kusza egy ördögi kör. A megoldás Ön előtt az orra, de makacsul tartja a régi történet, hogy indokolja a blokk, amelyben találta magát. A felelősség a közelben, néz, hogy te vagy a Teremtő a maga szerencséjének. Szeretett hozza értékes megoldást.

BIKA
Minden, amit tennie, hogy ilyen fáradt. Ne késlekedj, mert ez a letargia átmenetiek. Akkor számíthat egy észrevehető csökkenése és az energiát. A feszültség okozhat nyílt konfliktus kedvesével, hanem barátok. A birtokos az emberek viselkedését, saját környezet megnehezíti minden erőfeszítést, hogy stabilizálódik.

IKREK
Átvonulás bolygók hozza meg a lehetőséget, hogy a gondolatok, amelyeket eddig meg nem értett, végül bemutatja és kap támogatást a szeretteit. Követte meg hivatalosan találkozni érdekes személy a terembe. Az ellenőrizetlen szorongás is okozhat felesleges viták és konfliktusok.

RÁK
Kommunikáció kedvesével van a riasztóan alacsony szinten. Figyelmen kívül hagyja a problémákat, de ezekben a napokban, majd egy kellemetlen meglepetés. Mielőtt leküzdeni pesszimizmus kényeztesse magát egy kis időt, akkor feltöltődhet és tisztázza a dilemmák küzd.

OROSZLÁN
Vágysz némi változás, de nem vagyunk biztosak benne, hogy mit lehet változtatni. Mert veled, gyakran, minden megy a csomagban, munka, pénz és a szerelem az élet, tisztában vannak azzal, hogy ha valami konkrét venni, minden forog kockán. Bármilyen bizonytalanság leadott leírhatatlan félelmet, és annak szükségességét, hogy megszünteti.

Szűz
Ön nem könnyű irányítani a harag ebben az időben a legjobb, hogy valahogy elkerüljük a súlyos témák és provokáció precut. Nem számít, hogy mennyi van győződve annak a jóhiszeműség és a korrektség, megnyugodhat, hogy ezen a héten, a minden szó félreérthető.

MÉRLEG
Fennáll a veszélye annak, hogy gyorsan dönteni, hogy nem hoztam volna szóba a megfelelő megoldást. Ideális esetben, mielőtt bármilyen konkrét lépéseket, egy jó minden gondolat. Talán az oka a elégedetlenség rejlik a megoldatlan kapcsolat egy személy a múlt.

SKORPIÓ
Lehetséges problémák szerelmi kapcsolatokat. A múltban, akkor ünnepelünk egy kis győzelem, amellyel partner világossá tette, ahová tartozik. Ma jön a fizetés, és a hatóság romolhat, ha az egód nem hátráltatja az időjárás. A birtoklási nehézzé válik mindenki számára, még az Ön számára.

PONTOZÓ
Úgy érzi, mintha Ön irányít, és ez szöges ellentétben a temperamentum. A szeretett ember szorul segítségre, és nincs elég ismerete a krónikus hiánya a komolyság. Fokozott fizikai aktivitás akkor lehet erősíteni, különösen a hosszú séta vagy futás.

BAK
Chance egy érdekes találkozás a személy szabad ötletek. Fogadja el a kihívást, de tartsa titokban, mert később ez a kaland költséges lehet. Várja Önt egy fontos leckét, ahol meg kell legyőzni a pesszimizmus, amely egyike a vonások, amelyek gyakran ellened dolgozik.

VÍZÖNTŐ
Előnyben szerelem kalandok vehet részt egy link, hogy nehéz lesz, hogy dolgozzon. Ha el akarjuk kerülni a botrányok, a mester saját magát, és nem tartozik a kísértésnek. Minden figyelem középpontjában a problémás helyzetet egy szeretett. Miután nagy turbulencia, az elsöprő megkönnyebbülés.

HAL
A helyzet meglehetősen stabil, de az van a háttérben. Van egy csomó tervekbe, és hamarosan fut néhány közülük. Sajnos, ez alkalommal nem sleduje nagyobb előrelépést ezen a területen, kivéve, hogy az Ön által megadott eljárások szeretett arra gondolni, hogy az utat, amit jött a legkényelmesebb az Ön számára.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét