LOVE Heti Horoszkóp: 8 – január 15, 2021

RAM (21. 3-20,4)

Vénusz bolygó a szeretet, amely kezeli a területen, a partnerség, a feszült szempont az Uránusz a jel, amelyben bejelenti új ülések és ismerőseinek. Abban az időben a múlt hónapban a negyedik január 8-án, a figyelem vonzza egy nagyon vonzó személy, hogy részei a nagyobb korkülönbség.

BIK (21. 4-21,5)

Mivel a feszült szempont között, a vonalzó Venus és az Uránusz, szimbóluma a hedonizmus és a kockázat, ezen a héten nem „bypass” stresszes helyzeteket, és azért, mert a szeretet. Álláspontja Mars figyelmeztet, hogy elkerüljék a beszélgetés egy partner, különösen, ha ez egy Leo, Skorpió vagy a Vízöntő.

Gemini (22. 5-21,6)

Abban az időben a múlt hónapban a negyedik asztrológiai területén a szeretet és a kreativitás, január 8-szülinapi buli vagy ünnep, akkor találja magát a cél az udvarlás légi jel. Az időszak végén, az a személy már találkozott egy szociális háló, akkor valószínűleg arra utal, hogy látsz.

Rák (21. 6-22,7)

Abban az időben a múlt hónapban a negyedik január 8-án, kerülje a beszélgetés egy partner, különösen akkor, ha a júniusi Rák. Mivel a szempont között Venus és az Uránusz, valamint egy csavar a kék, a középső időszakban tud kitalálni Amorim lövés.

LAV (23. 7-23,8)

A korai időszakban, ütközések elkerülése érdekében a partnere, különösen akkor, ha a Skorpió, Bak vagy Vízöntő. Január 11., via egyes közösségi hálózatokon megismerheti a fiatalabb, vonzó személy. A figyelmet, egy partin is vonzza a Nyilas vagy Kos.

Szűz (23. 8-23,9)

Az uralkodó Merkúr, a bolygó a kommunikáció és a munka, január 11-én lép az ötödik mező, ahonnan az új kapcsolatok és barátságok érdekes emberekkel. Az időszak végén, akkor számíthat egy romantikus találkozás a művész vagy a sportoló.

LIBRA (23. 9-22,10)

Mivel a feszült vonatkozásai Mars Uránusz a házban partnerségek és a Jupiter a házban a szerelem, partner ragaszkodik valamit, amit nem illik. Hangsúlyozta a jele Bak, amelyben a hét végére, hogy a fél bolygót, bejelenti találkozót egy Vízöntő, vagy a régi szimpátia.

Skorpió (23. 10. – 21:11)

Abban az időben a múlt hónapban a negyedik január 8-án, amely egy négyzet egyik uralkodók, Pluto, jelképe a szexualitás és a karizma, akkor számíthat egy találkozót a színész, zenész vagy festő, amellyel megadhatja a titkos viszony. Egy bika rád gondolok, és küld SMS Bak.

STRELAC (22. 11 – 21:12)

Abban az időben a múlt hónapban a negyedik január 8-án, tud udvarolni Scorpio, ha egy hölgy. Miután január 11 Mercury, uralkodója a ház partnerségek, belép a Bak jele, amely bejelenti találkozó valaki már tudja keresztül üzleti kapcsolatokat.

Bak (22. 12-29,1)

Abban az időben a múlt hónapban a negyedik január 8-án, az kedvezőtlen hatással a Plútó, a hatalom jelképe, a karakter, hogy jobb lenne elkerülni a vitát egy olyan partnerrel, különösen abban az esetben, a Skorpió vagy Bak. FAI képviselői, a karakterek, a végén az időszak, tudom, hogy megismerjék a rák.

Vízöntő (20. 1-19,2)

Mercury, szimbóluma a kommunikáció, miután január 11 kezdődik, hogy keresztező asztrológiai 12. házban, amely már a fél bolygót. Amellett, hogy az új ülések és ismerőseinek, akkor valószínűleg egy social network, hogy találkozzon a személy, akinek a varázsa nem lesz képes ellenállni.

FISH (20. 2-20,3)

Ön kezeli a Neptunusz és a Jupiter, hogy ebben az időben kialakult egy harmonikus aspektusa, ahonnan romantikus találkozások. Mercury, a bolygó, amely kezeli a mező partnerségek, január 11-én belép a Bak jele, hanem a rövidebb külföldi utak vagy a szociális hálózat, akkor beleszeret egy fiatalabb ember.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét