LOVE Heti Horoszkóp 23. 30/09/2020

KOS
Itt az ideje, hogy állítsa meg kedvesét egy. Ön nincs abban a hangulatban, hogy kompromisszum, mert tapasztalt, mint a vereség. Bármit is gondolsz ezek a napok nem szabad elfelejteni, hogy a partnere, mint te, az emberek igényeit, és hogy néha szükség van, hogy abban az esetben is, amikor baj van.

BIKA
Szeretett változékony hangulat, az a benyomásom, hogy szándékosan tesztelt. Ha igen, ezekben a napokban, tegyen komoly beszélgetéseket is megtörténhet, hogy a pillanat hevében, és mond valamit, hogy azt tervezi, hogy csendben róla. Az Ön elégedetlenség jelenleg nem gyógyítható, légy türelmes.

IKREK
Ha figyelmen kívül hagyjuk a rossz hangulat, akkor rájönnek, hogy a társasági és gyógyító beszélgetés nem fontos, hogy van egy csomó pénzt. Másrészt, a feszültség hozza létre a nyomást egy szeretett, aki ezekben a napokban, változó hangulatok és az ízlése is kiszámíthatatlan.

RÁK
Úgy tűnik, hogy a korábbi volt valami a saját akaratát, és amikor a dolgok, hogy szeretné, elvesztette érdeklődését. Szeretett egy nem egyértelműen a változékony hangulat, tudja, hogyan kell örömet. Légy tisztességes, egyértelműen megmondani, mi az, amit akar, és ezzel egyidejűleg figyelembe az igényeit a másik.

OROSZLÁN
Megszakítása kommunikáció egy szeretett, mert olyan könnyen. Elkerülve a beszélgetés nem sikerült megoldást találni, éppen ellenkezőleg. Menekülő tovább mélyíti a problémát, és megnehezítené. Függetlenül attól, hogy a rendetlenség, a kezdeményezést, és megoldani a dolgokat, hogy a végén.

Szűz
Elégedetlenség az érzelmi szinten fenyeget okoztak komoly konfliktus szeretteit és te. Ne legyen túl nehéz, mert mindketten rossz. Az ok abban rejlik, hogy hiányzik minden lehetőséget minőségű beszélgetést kételyek eloszlatása, hogy zavarlak.

MÉRLEG
Mielőtt jelentős változásokat. Szeretett egy a hangulat, ami jön, és akkor csinálni, mint nem veszik észre. Kevés figyelmet és türelmet frissíthetjük a kapcsolatot, hogy esett egy rut. Rövid szünet és egy közös útra fog emlékeztetni, hogy te, az első helyen, minden más barátok.

SKORPIÓ
Ahogy az üzleti életben, és a szeretet, gondod türelmetlenség. Egyszerűen, akkor már nem várhat. Boldog hír az, hogy nem fog sokáig szenvedni, változások jönnek a közeljövőben, de kellemetlen lehet. Maradj nyugodt, és nem tesznek elhamarkodott következtetéseket lehet teljesen rossz.

PONTOZÓ
A partnerség a kormány laza. Szeretett munkák önző és türelmetlen. A romantika, ezekben a napokban, a sokkos, mert a körülmények kényszerítették, hogy gondolkodjunk a helyzetet reálisan. Ne veszítse el a reményt, a nehézségek ebben az időszakban mulandó és átmeneti.

BAK
Elfoglalva figyelmet néhány esetben történt a múltban. Az elhallgatás okoz rosszkedv egy szeretett. Ébredj fel, ez nem a megfelelő idő kísértés, mert a kommunikáció hiánya, a kis félreértés azzal fenyeget, hogy nő egy nagy probléma.

VÍZÖNTŐ
Néhány kompromisszumokat, amit a múltban tett jönnek felülvizsgálati mert úgy tűnik, hogy túl sokat szenvedtünk. Zavaros egy szeretett, úgy tűnik, mintha ez a valaki nem tudja. A pozitív elmozdulás a kapcsolat okozta egy teljesen új rezgést, amit az ég küldött.

HAL
Ahogy az üzleti és a szeretetben, ezekben a napokban, meggyötört tétovázás. Ha a feszültség összpontosítani partnerek van egy nagy esély arra, hogy a válság fokozódik. A reakciót egy szerettük is meglepően kellemetlen. Mindenben lehet segíteni a közeli barátok, ha bízza.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét