LOVE Heti Horoszkóp: 01-07 december 2020

KOS
Ahogy az üzleti és a szeretetben, ezekben a napokban, akkor nem virágzik a rózsa. Ha a feszültség sugárzott a partnerek van egy jó esély arra, hogy a válság fokozódik. A reakciót egy szerettük is meglepően kellemetlen. Mindenben lehet segíteni a közeli barátok, ha bízza.

BIKA
Szükséged lesz sok türelmet tölteni manapság békében. Minden valószínűség szerint lesz, párhuzamosan a munka, lángra és érzelmi tüzet. Bármi legyen is a hely, akkor aligha turbulencia elkerülése. Ha elfogadjuk, hogy az élet néha nem függ minden van, segít legyőzni a kihívásokat.

IKREK
Szeret aludni. Loved az ember nem lát, de te nem igaz. Ha a múltban, amiben egy nagy titok, ezekben a napokban is nyilvánossá válnak. Kommunikáció hiánya, a csend és ártalmatlanítása fontos beszélgetéseket képes egy komoly válság, amelyből nehéz lesz, hogy dolgozzon.

RÁK
Húzza meg magadnak. Talán néhány nézeteltérések kedvesével tűnik rosszabb, mint amilyen valójában. Ha lehet, ahelyett, hogy a csend, a hit nyílt beszélgetés, akkor rájönnek, hogy a probléma nem között, de annak az eredménye, a jelenlegi rossz hangulat.

OROSZLÁN
Itt az ideje, hogy állítsa meg kedvesét egy. Azt nehéz lesz, hiszen minden improvizáció tapasztalata, mint egy személyes vereség. Bármit is gondolsz ezek a napok nem szabad elfelejteni, hogy a partnere, mint te, az emberek igényeit, és hogy néha szükség van, hogy lazítsa meg, még akkor is, amikor baj van.

Szűz
Partnerségek az utolsó helyen, mert ki vagyunk téve a problémák felől a primer család, hogy ez körülbelül szülei vagy testvérei. Szeretett hibásan megérteni a helyzetet, hogy hasznos lenne, hogy mindent nyíltan beszélni.

MÉRLEG
Van véget ér az egyik fázis. Szeretett egy a hangulat jelentős változások, és csináld úgy, mintha nem veszik észre. Kevés figyelmet partner és extra türelmet frissíthetjük kötés esett egy rut. Ha hiányzik ez bizonyos hűtési viszonyok, és néhány még szakítja meg a kapcsolatot.

SKORPIÓ
Vonz, vagy az a személy, aki nem szabad, vagy kötés vele, valamilyen oknál fogva, nem lehetséges. Titkos levelezés, plátói és a képzelet, elég ahhoz, hogy úgy érzi, nagy, mint te vagy a szeretet hullámai. A titok látható lesz, ha az időjárás nem áll meg.

PONTOZÓ
Support partner lesz nehéz, mert valamilyen módon, vállalja, hogy valami, hogy a jövőben tudja, hogy nem áll készen. Úgy érzi, fogott, így ez a disszonancia kapcsolatokban felborítja. Nektek kell eldönteni, hogy készek és milyen áron, hogy feladja saját szabadságát.

BAK
Amit tett fogadás akik nem térnek egy hüvelyk. Várjon, amíg a másik fél visszavonja a lépés, hogy kapnánk a kapcsolatot a jobb arcát. Bár van, talán a törvény, akkor nem árt, még mindig megy, és akkor találkozunk, amit szeretett világossá tette, hogy amire vágysz mindkét oldalon.

VÍZÖNTŐ
Ahogy az üzleti életben, és a szeretet, gondod türelmetlenség. Egyszerűen, akkor már nem várhat. Boldog hír az, hogy nem fog sokáig szenvedni, változások jönnek a közeljövőben. Addig is nyugodt, és nem tesznek elhamarkodott következtetéseket lehet teljesen rossz.

HAL
A partnerség a kormány laza. Szeretett munkák önző és türelmetlen. A romantika, ezekben a napokban, szenved sokk, mert a körülmények kényszerítették, hogy gondolkodjunk a helyzetet reálisan. Ne veszítse el a reményt, ez az időszak rövid életű és átmenetiek.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét