Lion-havi horoszkóp október 2020.

JOB: Sun, a vonalzó, a Mérlegben, a harmadik a kommunikáció területén és a közlekedés. Be kell, hogy világítsanak ebben az időszakban, mert akkor a támogatást a Vénusz, vagy a Szaturnusz és kemény, amely jelzi az utat, hogy menjen. Be kell, hogy megszabaduljon a rossz emberek, társult, amit készít, és egy kis jó akarat és energia. Megérdemled a legjobb, mert akkor valahol nagy munkás, amikor megtalálja, amit szeret. Pénz számíthat a saját üzleti vállalkozások, különösen a tizedik október amikor a Jupiter belép a Bak, a negyedik mezőben. Kezdet nehéz lesz, talán túl sok, de Leo egy erős karakter, így nem várható semmi kevesebb, mint egy nagy sikert aratott.

LOVE: Érzelmileg te racionális. Az első felében a hónap – Vénusz a Szűzben, a második mezőben a pénzt, hogy te szerelmes valaki, aki pénzt, tulajdon. A jobb és nyitottabb történet, ellenőrizze az időszak második felében a hónap. A Vénusz Libra jön a kommunikáció, szerelem, szenvedély, utazik egy szeretett, és a gyerekek jó lesz, boldog, jó tanulók az iskolában.

EGÉSZSÉG: Mint mindig, nem vigyázni magukra. Meg kell figyelni, hogy a belek, a gyomor, a test, savas, és ha ehhez hozzátesszük, nervosa, csak akkor lehet probléma fekélyek. Fontos, hogy dobja el a felesleges energiát a sport vagy a munka, ami akkor kreatív.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét