Lion-havi horoszkóp december 2020.

JOB: Jó időszak ez a jel. Vénusz bolygó a szépség és báj belép a Nyilas és növeli a területen a kreativitás ez a jel, ezáltal inspirációt és lendületet Leo valamit, és nem. Leo szereti, ha elviszik, de legyen óvatos a hónap közepéig, amikor is hirtelen elárulta társult, aki nem tud befolyásolni. Jó lenne, hogy olyan tevékenységekre összpontosít, hogy connect fiatalok a világ minden tájáról, nevelése egy jobb jövőben. Leo társul art és ez lenne a feladat, hogy lesz felvenni egy csomó társak, még barátok. Retro Mercury, aki ünnepelni azért fontos, hogy győződjön meg arról, hogy kommunikálni a kollégákkal, az emberek környékéről keresek támogatást.

LOVE: December volt turbulens hónap, tele kihívásokkal, partnerségek fontos az Ön számára, mert akkor most csábító miatt a bejegyzés Venus be a területen a szeretet. Néha túl arrogáns és úgy gondolja, nem tudja ellenőrizni mindent, de nem mindkettő. Tudja, hogy nyomás alatt van partner. Leo kereső szeretet, akkor volt a megfelelő helyen, és hogy a felek, partik, születésnapok, és külföldi utazás. Olyan személy, aki szokatlan, él egy életet, előítélet vonzani fogja az érdeklődést. Egy jó hónap az új, érdekes szerelem.

EGÉSZSÉG: Te egy hedonista és várható valóságos neked egy kis túlzással az alkohol, az élelmiszer és még néhány fizikai inaktivitás, gurultak. Ezért vigyázni, különösen azért, mert a második fele a hónap, amikor érzékenyebb lesz az egészségre.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét