LINIJE-Ji Djing heksagram 43 Guai Odluka

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Na dnu: Bez obzira na vašu čvrstu odluku, početak je uvijek težak i opasan. Budite sigurni da ste dorasli zadatku. Jedna greška bi sada mogla vas strahovito košta. Bilo bi bolje ponovno razmisliti o svemu.

Na drugom mjestu: Najbolje bi bilo da sada neprekidno razvijate oprez i unutarnju snagu. Budite oprezni kao da ste neprekidno u opasnosti. Kroz povišenu svjesnost vi postajete dovoljno sigurni u sebe da možete prevazidete svih.

Na trećem mjestu: Svoju borbu morate voditi sami. čak i ako vam čitava okolina pruža potporu, bitka je ipak samo vaša. Da biste prevazišli teškoću, morate joj se na trenutak prepustiti. Saginjanje kralježnice ne izgleda lijepo i bit ćete u prvi mah neshvaćeni, ali vaše ponašanje na kraju neće biti za osudu.

Na četvrtom mjestu: probijajući se naprijed, nailazite na prepreku za preprekom. Došli ste do stadija kada se više ne možete zaustaviti. Ako biste u ovim teškim vremenima dozvolili drugima da vode, vaši bi se problemi riješiti. Ovakav savjet je, međutim, besmislen, jer vi ne želite biti vođeni!

Na petom mjestu: Ako ste namjeriti da zbacite protivnike s moćnih položaja, potrebno je da donesete veliku ODLUKU s nepokolebljivom odlučnošću, Korijeni oporbe sežu duboko i, ukoliko nisu potpuno uništeni, ponovo će ojačati. Uspjećete ako budete savršeno spokojni.

Na vrhu: Opasnost dolazi od zrna zla u vašem Jastvu, možda od neke samoobmane ili uobraženja koja vas zasljepljuje. To će vas navesti na pogrešku upravo onda kada budete mislili da možete opustiti u svojoj odlučnosti, i nastavite bez pomoći. Nesreća.

SKIDANJE CRNE MAGIJE TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SLOVENIJA

1,05 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

MAKEDONIJA

35,4 MKD

MAĐARSKA

300 HUF

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.