LINIJE-Ji Djing heksagram 39 Chien Prepreka

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

6 na dnu: Kretanje vodi do prepreke. Mirovanje donosi pohvale. Ne pokušavajte ukloniti prepreku na svom putu. Povucite se i pričekajte da nevolja prode. Znat ćete da je došao pravi trenutak za akciju onda kada se napredovanje bude glatko odvijalo.

6 na drugom mjestu: Kraljev ministar susreće prepreku za preprekom, ali to nije njegova greška. Bilo to vama jasno ili ne, kada služite nekom većem cilju, obvezni “ste da se po svaku cijenu susretnete sa PREPREKAMA Mada nije preporučljivo u običnim stvarima, to je dobro u iznimnim prilikama. Krivnja prestaje.

9 na trećem mjestu: Kretanje vodi do prepreke. Treba se vratiti. Ako zanemarite svoje trenutne potrebe da biste se uhvatili u koštac s nekom vanjskom preprekom, u opasnosti ste da ugrozite sigurnost svojih bližnjih i možda čak podrije temelj vašeg života. Bilo bi dobro da se vratite u svoje središte i nanovo razmotrite svoj položaj.

6 na četvrtom mjestu: Kretanje vodi do prepreke. Povratak donosi korisno jedinstvo. Za prihvaćanje izazov i slomili PREPREKE s kojima ste suočeni, morate se osloniti na nekoga tko vam može pomoći. Neophodno je zajedničko djelovanje uz pomoć druge osobe ili neke organizacije. Usamljeni manevri doživjeli bi siguran poraz. Suzdržite se od pojedinačnog istupa.

9 na petom mjestu: Prijatelji dolaze kada su prepreke najveće. Čak će iu najbeznadežnije bitkama vaša duhovna snaga privući pomagače. Ta suradnja će učiniti da vam poduhvati budu uspješni. PREPREKE će popustiti.

6 na vrhu: Kretanje vodi do prepreke. Mirovanje donosi veliku sreću. Korisno je vidjeti velikog čovjeka. Iako vam se čini da možete izbjeći gužvu oko vas i usredotočite se na svoje poslove, nećete biti u stanju učiniti tako. Svakako ćete biti uvučeni u borbu. Ugledajte se na puteve mudrih. To će svima donijeti sreću.

SKIDANJE CRNE MAGIJE TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SLOVENIJA

1,05 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

MAKEDONIJA

35,4 MKD

MAĐARSKA

300 HUF

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.