LINIJE-Ji Djing heksagram 34 Ta Chuang Moć

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

9 na dnu: Moć u nožnim prstima. Napredovanje donosi nesreću. To je sigurno. Mada imate snage, nastavljanje s planovima bilo bi pogrešno. Nemojte forsirati stvari jer niste u povoljnom položaju da ih uspješno završite.

9 na drugom mjestu: Ustrajnost na pravom putu donosi sreću. Skromnost je sada ključ za trajni uspjeh. Ne dopustite sebi da postanete previše sigurni u sebe pošto ste naišli na tako malo otpora. Koristite pažljivo svoju snagu.

9 na trećem mjestu: Običan čovjek koristi moć tamo gdje se pravi čovjek suzdržava. Istrajnost može izazvati ozbiljne posljedice. Jarac nasrće na ogradu u koju mu se rogovi zapliću. Samo se neodgojeni ljudi šepure svojom snagom i razmetljivo je demonstriraju. To nosi za sobom mnoštvo nepotrebnih zapleta i konačno, opasnost. Ne istrajavajte u takvom ponašanju. Prikrivena snaga u ovom trenutku ostavlja najveći dojam.

9 na četvrtom mjestu: Ustrajnost na pravom putu donosi sreću. Kajanje nestaje. Ograda se raspada i on više nije sputan. Velika moć počiva u osovini kola. Kada radite na ostvarenju svog cilja bez naročitog razmetanja snagom, postižete izuzetan efekt. Smetnje bivaju uklonjene, a energija ostaje sačuvana. Sreća.

6 na petom mjestu: On olako žrtvuje jarca – nema kajanja. Sada trebate napustiti jedan tvrdoglav stav pun predrasuda. Nije više potrebno dokazivati ​​bilo što. Napredovanje se odvija s lakoćom; velika snaga nije ni potrebna.

6 na vrhu: Jarac nasrće na ogradu i ne može pomaknuti ni naprijed ni nazad. Ništa ne uspijeva. Ipak, teškoće su samo nagovještaj sreće. Tako ste daleko otišli u svojim željama da se sada nalazite u čorsokaku. Ono što pokušavate samo još više pogoršava situaciju. Nemogućnost ostvarenja će vas na kraju natjerati da se saberete. Onda će se čitava stvar riješiti sama po sebi.

SKIDANJE CRNE MAGIJE TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SLOVENIJA

1,05 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

MAKEDONIJA

35,4 MKD

MAĐARSKA

300 HUF

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.