Astro INDEX

LINIJE-Ji Djing heksagram 34 Ta Chuang Moć

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

9 na dnu: Moć u nožnim prstima. Napredovanje donosi nesreću. To je sigurno. Mada imate snage, nastavljanje s planovima bilo bi pogrešno. Nemojte forsirati stvari jer niste u povoljnom položaju da ih uspješno završite.

9 na drugom mjestu: Ustrajnost na pravom putu donosi sreću. Skromnost je sada ključ za trajni uspjeh. Ne dopustite sebi da postanete previše sigurni u sebe pošto ste naišli na tako malo otpora. Koristite pažljivo svoju snagu.

9 na trećem mjestu: Običan čovjek koristi moć tamo gdje se pravi čovjek suzdržava. Istrajnost može izazvati ozbiljne posljedice. Jarac nasrće na ogradu u koju mu se rogovi zapliću. Samo se neodgojeni ljudi šepure svojom snagom i razmetljivo je demonstriraju. To nosi za sobom mnoštvo nepotrebnih zapleta i konačno, opasnost. Ne istrajavajte u takvom ponašanju. Prikrivena snaga u ovom trenutku ostavlja najveći dojam.

9 na četvrtom mjestu: Ustrajnost na pravom putu donosi sreću. Kajanje nestaje. Ograda se raspada i on više nije sputan. Velika moć počiva u osovini kola. Kada radite na ostvarenju svog cilja bez naročitog razmetanja snagom, postižete izuzetan efekt. Smetnje bivaju uklonjene, a energija ostaje sačuvana. Sreća.

6 na petom mjestu: On olako žrtvuje jarca – nema kajanja. Sada trebate napustiti jedan tvrdoglav stav pun predrasuda. Nije više potrebno dokazivati ​​bilo što. Napredovanje se odvija s lakoćom; velika snaga nije ni potrebna.

6 na vrhu: Jarac nasrće na ogradu i ne može pomaknuti ni naprijed ni nazad. Ništa ne uspijeva. Ipak, teškoće su samo nagovještaj sreće. Tako ste daleko otišli u svojim željama da se sada nalazite u čorsokaku. Ono što pokušavate samo još više pogoršava situaciju. Nemogućnost ostvarenja će vas na kraju natjerati da se saberete. Onda će se čitava stvar riješiti sama po sebi.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.