LINIJE-Ji Djing heksagram 24 Fu Povratak

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

LINIJA NA VRHU
Na početku ciklusa niste iskoristili priliku izvršiti promjenu na bolje. To je zaista nesretno, jer ste na vrijeme uočili potrebu za promjenom. Medutim, tvrdoglavo Ste se držali nekonstruktivnih stavova. Sada morate pričekati da se čitav krug obrne prije nego što vam bude data sljedeća šansa za promjenu.

DRUGA LINIJA
Mnogo je lakše učiniti pravu stvar ako se nalazite u dobrom društvu. Učenje na izvrsnim primjerima vodi do uspjeha. Na početku ciklusa niste iskoristili priliku izvršiti promjenu na bolje. To je zaista nesretno, jer ste na vrijeme uočili potrebu za promjenom. Medutim, tvrdoglavo ste se držali nekonstruktivnih stavova. Sada morate pričekati da se čitav krug obrne prije nego što vam bude data sljedeća šansa za promjenu.

TREĆA LINIJA
Ovaj položaj ukazuje na osobu koja se neprekidno koleba izmedu različitih prednosti koje nude RAZLIČITO putevi. Ovakva eksperimentacija može biti opasna i često i neugodna za sve prisutne. Bez obzira na sve situacija će se popraviti.

ČETVRTA LINIJA
Vaša sadašnja sredina je na nižem stupnju svijesti od vas. Postali ste svjesni mogućnosti jedne promjene na bolje, i poželjeli da se uputite u tom pravcu. Budite svjesni da vas prijatelji možda neće pratiti. Možda ćete ostati usamljeni na tom putu.

PETA LINIJA
Svjesni ste da se pojavila potreba za novim početkom i dovoljno ste hrabri da ga provesti u djelo. Karakter će vam se poboljšati ukoliko budete objektivno promatrali svoje pogreške i tako ih prevazilazili.

LINIJA NA DNU
Vi razmatrate neku ideju čija je priroda u suprotnosti sa vašim načelima. Budite samodisciplinirani i držite se staze ispravnosti. Tako ćete ojačati svoj karakter i postići velike stvari.

Gore: KUN – zemlja, žena
Dolje: dzenova – grom, pokret
24. Fu / Povratak

PRESUDA
Povratak. Uspjeh. Odlasci i dolasci su sigurni. Prijatelji dolaze – nema greške. Nakon sedam dana vraćaju se odakle su došli. Korisno
je imati neki cilj.

LINIJE
9 na dnu: Povratak sa nevelike daljine. Nema kajanja. Najviša sreća.
6 na drugom mjestu: Pohvalan povratak – sreća.
6 na trećem mjestu: Učestalo vraćanje – nevolja, ali nema greške.
6 na četvrtom mjestu: Odlazi u društvu, vraća se sam.
6 na petom mjestu: Plemeniti povratak – nema kajanja.
6 na vrhu: Nesiguran povratak – nesreća. Prijete nepogode i boleštine. Vojska kreće u pohod, ali doživljava užasan poraz. Bolest spopada vladara koji najmanje deset godina neće moći ponovno napadne.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.