Astro INDEX

Liječenje bioenergijom na daljinu

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Bioenergija na daljinu je tehnika koja se primjenjuje kod klijenta koji nisu u mogućnosti dolaziti na individualne tretmane radi bolesti ili udaljenosti, ako je osoba daleko (npr. U Americi).

Terapija ima isti učinak i jednako je uspješna kao da je osoba fizički prisutna na terapiji. Energija točno zna gdje treba stići i kako djelovati na bolesni organ jer energija ne poznaje vrijeme i udaljenost.


  • Prema mišljenju dr. Deana Radina američkog znanstvenika koji se bavi tom medicinom, liječenje na daljinu posve je jednakovrijedno liječenju kao kod individualne terapije.


    • Osnova Einsteinove metode relativnosti priča je o brzini prostiranja energije kroz prostor. Einstein je rekao da nema vremena ni prostora. U ovom kontekstu energija se prostire daleko brže, toliko brzo da nema vremena. Prema tome ako počnem raditi na osobi koja je udaljena, onda je tako brz kontakt između te osobe i mene da nema vremena ni prostora.

      Dobar primjer bioenergije na daljinu su OI rukometaša u Pekingu kada se već u prvoj utakmici ozlijedio Ivano Balić i došlo je do rupture potkoljeničnog mišića lista. Nakon ozljede Ivano je odmah dobio energetsku terapiju na daljinu u razdoblju 4 dana. Nakon terapija ponovno je napravljena snimka i začudo na snimci nije bilo nikakve ozljede, niti je osjećao ikakvu bol .Taj rad na daljinu je potpuno isti kao da je bio pored iscjelitelja.

      Kod rada na daljinu bitno je da pacijent bude u svom domu u ugodnom položaju, da sjedne u udobnu fotelju ili još bolje legne u krevet. Kod tretmana na daljinu treba voditi računa gdje se pacijent u tom trenutku nalazi i što radi? Ako vozi auto, trebamo odgoditi tretman jer ako ga prejako opustimo može “sretno” završiti u nekom stablu ili jarku.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.