Astro INDEX

LEONARDO KAŽE – NIJE, NEGO 4006!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Da li je Leonardo da Vinci zaista to htio reći kada je naslikao ‘Tajnu večeru’ – ne znamo, ali talijanska znanstvenica Sabrina Sforca Galisija tvrdi da je htio to kaže. A što da kaže? Pa – da je kraj svijeta predviđen za 21. ožujak 4006. godine. Po njoj, da Vinci je najavio da će sve rezultirati stvaranjem ‘novog čovječanstva’, a to je najavio (skriveno i kodirano, naravno) na freski ‘Tajna večera’.
Sabrina je, naime, riješila da dublje istraži simboliku ove slike, proučavajući dostupne Leonardove rukopise. I došla je na ideju da se, na temelju znakova koji predstavljaju 24 sata u danu (a svaki od njih odgovara jednom slovu latinske abecede) može zaključiti upravo to – da kraj nastupa 21. ožujka, na dan proljetne ravnodnevnice – 4006. godine. Objašnjava da je da Vinci u stvaranju čuvene freske koristio matematičke, geometrijske i astrološke simbole kako bi predstavio univerzum kao ‘kozmički sat’, kronometar koji se dijeli na epohe. Svaki dio ‘Posljednje večere’ krije svoju simboliku, ali najvažnije je – navedeno proročanstvo. Navodno se na oknima prozora u sva tri poolukružna oblika – krije upravo ova poruka.
Izvor: Treće Oko – Prilagodio The Conoplja News

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.