Astro INDEX

LEONARDO KAŽE – NIJE, NEGO 4006!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Da li je Leonardo da Vinci zaista to htio reći kada je naslikao ‘Tajnu večeru’ – ne znamo, ali talijanska znanstvenica Sabrina Sforca Galisija tvrdi da je htio to kaže. A što da kaže? Pa – da je kraj svijeta predviđen za 21. ožujak 4006. godine. Po njoj, da Vinci je najavio da će sve rezultirati stvaranjem ‘novog čovječanstva’, a to je najavio (skriveno i kodirano, naravno) na freski ‘Tajna večera’.
Sabrina je, naime, riješila da dublje istraži simboliku ove slike, proučavajući dostupne Leonardove rukopise. I došla je na ideju da se, na temelju znakova koji predstavljaju 24 sata u danu (a svaki od njih odgovara jednom slovu latinske abecede) može zaključiti upravo to – da kraj nastupa 21. ožujka, na dan proljetne ravnodnevnice – 4006. godine. Objašnjava da je da Vinci u stvaranju čuvene freske koristio matematičke, geometrijske i astrološke simbole kako bi predstavio univerzum kao ‘kozmički sat’, kronometar koji se dijeli na epohe. Svaki dio ‘Posljednje večere’ krije svoju simboliku, ali najvažnije je – navedeno proročanstvo. Navodno se na oknima prozora u sva tri poolukružna oblika – krije upravo ova poruka.
Izvor: Treće Oko – Prilagodio The Conoplja News

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.