Legsérülékenyebb csillagjegy: Mindenki azt hiszi, hogy a jég hideg, és ők is csak ügyesen elrejteni

Ha megvan a jele ez, akkor egy boldog ember.

Talán rákok, hallgatag, és nem hagyja, hogy bárki a világon, talán a titokzatos Scorpio, de egyik sem, mint ez a kritikus, a szervezett maximalista nem vetíti a képet, hogy a külső, a másik befelé. Ezért függetlenül attól, hogy a Virgo barát, partner vagy családtag, akkor jó tudni, hogy ezek a 10 dolog, írja besnopile.

Az első eszköz nagyon érzékeny, legyen óvatos tudják érzékenyek, de mindent megtesznek, hogy ellenőrizzék az érzéseiket. Ennyit számukra, hogy elnyomja gyakran megtudja, mi zavarja őket csak akkor, ha „burst”. Fontos, hogy a Virgin ad egyfajta biztonságot, hogy képes legyen biztonságosan beszélni érzéseiket. Számukra fontos, hogy hallgatni őket. Azonban kell készülnie a következő robbanás, mert a Virgin kiváló elnyomja érzéseit.

2. Mondja, mit jelent, úgy gondolja, amit mond. Az eszköz nem tűri szellemi játék, és nem szeretem feltételezéseket. Ha van, hogy „áttörni”, hogy megtudja, mit gondol, és úgy érzi, nem csak azt kell tekinteni a teljes időpocsékolás, de figyelembe kell venni éretlen. De ne feledje, az első tétel – Hogy őszinte legyek, de az igazság kommunikálni obazrivo.3. Rend, a munka és egy kis rendet. A „kreatív zavar” Virgin hangzik, mint egy „szelíd kínzás”. Még csak nem is próbálta szerint élnek szabvány érdekében (és a Szűz nehéz), de az Isten szerelmére, fuss a show, és szándékában áll baremočigledne dolgokat formába.

4. Pamper Device (mert). Egy kis karakter annyira mások, s így kevés gondoskodni magáról. Elvégre, ha úgy gondolja, hogy elő lehet szabványok, hidd el, maga felé százszor rosszabb. Ezért fontos, hogy megpróbálja, hogy több elkényeztetett és kedves lenni vele. Szűz soha visszaélnek azt.

5. Ne becsüld megérzése …… és így mindig az igazat, és hogy őszinte legyek. Nem csak a „szaga” hazug egy kilométerre, de az őszinteséget az ár is több, mint politika. A jó oldala az, hogy az intuitív szűz egyedül kezdődik a nehéz téma, ha úgy érzi, hogy a baleset. A hátránya az, hogy nem lehet elrejteni őket, hogy még ha ez számára jó.

6. Ne vigye biztosra. Hűségüket páratlan. Marad a barátokkal vagy a partnerek nem számít, mit. De ha azt hiszi, ő egy egyoldalú kapcsolat (baráti vagy családi) megszűnik ez. Akkor már túl késő lesz, mert mielőtt tett egy ilyen radikális lépés, szűz már nem adtak más lehetősége, mint öt, vagy úgy.

7. szokni a munkamániás. Szorgalmasan munkahelyi, és ezzel összefüggésben a hobbi. Hevesen büszkék a szorgalom, és nem tűri az emberek, akik lompos, fásult munkájukat. Ezért törődni kapcsolatok és a Szűz kell százszorosan vissza. És igen, szokni érkezési munkát, majd a móka.

8. Úgy, mint hogy „lélegezni”, nekik teret, nagyon szociális, és mint az emberek között lenni, de ugyanakkor borzasztóan független. Meg kell találni az egyensúlyt – az időt tölt vele, és az időt, amely alatt egyedül.

9. Legyen ő legnagyobb rajongója. Ha úgy gondolja, hogy kritikus a többiek, nem akarom, hogy ne vállalja, amit egyetlen kritérium merül fel. Ezért azok támogatásra és valaki, aki úgy ismételjük, hogy meg kell összpontosítani erősségeit és eredményeit.

10. Eszköz biztosan nem szüzek. Hagyja, hogy a karakter neve nem lehet becsapni – Szűz nagyon szenvedélyes. Eleinte lehet, hogy egy kicsit vonakodik, de ha úgy érzi biztonságban a karok, akkor marad megdöbbent. Mint már említettük, az eszköz, így 100 százalékos, és lefekszik.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét