Legrosszabb LOVE kombináció: kapcsolat, ezek a jelek az állatöv bukásra van ítélve

Taurus és a Gemini: Ez a két karakter ahhoz, hogy vitatkozzon. Míg ezek a konfliktusok nem is olyan szörnyű, nagyon gyakori. Az ikrek túl türelmetlen makacs bika.

Oroszlán és oroszlán Nem értek egyet a szexuális szempont, de bízom bennük már jó. A szex nem minden, de ha nem működik – minden a végén a sok frusztráció.

Skorpió és Skorpió: ez a legrosszabbat hozza ki az egyik a másiktól. Továbbá, túl érzelmes.

Ikrek és Skorpió: Ez talán az egyik legrosszabb vegyületek. A két egymást végtelenül bosszantó, és nem értik egymást.

RAM és FISH: Nem bíznak egymásban, és nem lehet beállítani a megfelelő határokat. Ha nem tudja megnyitni, nem indul el ezt a kapcsolatot.

Vízöntő és a Halak: Elméletileg tudtak működni, mint egy pár, de hiányzik az egyensúly és a felismerés, hogy az élet nem egy tündérmese.

Kos és a Bika: gyakran nem azért, mert nem tudnak félretenni a nézeteltéréseiket. Belső problémák és zavarok általában az oka a végén a kapcsolatukat.

Kos és Bak: Fizikai szeretet és kommunikációs nem megy nekik is. Nem értik, és működtetni ugyanazon a szinten.

BIK és LAV: Ezek a rossz kommunikáció és nehezen csatlakozni. Szükségük van valakire, aki nem olyan merev, és hogy nehezen találni. A teremtő erő, amit kapnánk, hogy bekapcsolódjanak.

Mérleg és a Bak: Ha a kapcsolat kezdett keverni a dolgokat, mint én, az összes mozgó lefelé. Ha szeretné, hogy a kapcsolat működik, keményen kell dolgoznunk.

Bika és a Vízöntő: Ez a pár is hiányzik a bizalom. Nehezen találni témákat meg lehet beszélni, és gyakran bosszantja egymást. Ezek a különbségek egyszerűen túl nagy.

Bak és Vízöntő: Ők nem nagyon érdekes egymással. Csak unatkozik, amikor együtt. Azonban, ha megtalálja valami közös, akkor működhet.

Ikrek és Rák: Lehet jó barátok, de nem működnek jól a szerelmi kapcsolatokat. Ők túl érzelmileg más, és szükség van a különböző dolgokat.

Kos és Rák: Ez lehet egy nagyon fájdalmas kapcsolat. Beletelik sok erőfeszítést, hogy működik, és még akkor a kapcsolat általában nem virágzik. Kos és a rák egyszerűen nem elégedett egymással.

BIK és pontozó: Rájönnek élet ugyanúgy, de azon túl, hogy semmi közös nincs. Csak nem vonzó, és ez jobb, hogy csak barátok.

Kos és Skorpió: Kos viselkedésük gyakran fáj érzéseit skorpiók és ez teszi a dolgokat elég feszült. Ez a kapcsolat egyszerűen túl nehéz.

Gólszerző és Bak: Képtelenek megérteni a különbségeket, ahogyan kellene. Ők jól érzik magukat együtt, de ez nem volt elég. Stabilitás nincs jelen ebben a tekintetben.

Ikrek és a Szűz Ez a két karakter folyamatosan változnak, de nem ugyanúgy. Kölcsönös elítélve több, mint kellene.

Bika és a Skorpió: Ez egy olyan vegyület, amely szintén gyakran végződik fájdalmasan. Ezeket nem lehet teljesen összpontosított egymást, mert különben hamar elveszíti szikra szerelem, mondja Atma.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét