LAV akart presztízs, FISH keresi a szerelmet: Ezek nélkül állatövi nem tudja elképzelni LIFE!

Ami nélkül nem lehet elképzelni az életet: bika nem tud alvás nélkül, az élelmiszer és a pénz, míg a Virgin a legfontosabb a biztonság, a mértékletesség és a rend.

KOS

A függetlenség, a mozgás és a hatalom, hogy boldog légy, mert szüksége van a szabadság. Nem tetszik, hogy bárki is veszi a számlákat, és Ön érzékeny a néhány ellenőrzést. A licit gyakran fontosabb, mint a végeredmény, és a felhalmozási kötelezettségek nem érdekel, mert gyakran a munka és a vakáció.

BIKA

Alvás nélkül, élelmet és pénzt nem tudja elképzelni életét. Szüksége van legalább hét-nyolc óra alvás. Nagy Ön ínyenc és általában szeret főzni, de ha a szeretet élelmiszer vezet a túlsúly, a sebesség igénybe étrend. Ha nincs pénz, inkább csak aludni ezen a „rossz álom”.

IKREK

A szabadság, a szellemi dinamizmus és a kommunikáció három mágikus szó az életedben. A kíváncsi és érdeklődő természet arra ösztönzi, hogy felfedezzék mindig van valami új, és a megismerés vágya vezet a különböző helyzetekben, amelyek serkentik az értelem. Élvezed, ha együtt jelennek meg a közönség, hogy figyel.

RÁK

El sem tudja képzelni az életet anélkül, család, a jóság és a harmónia. Ha hiányzik a család, akkor úgy érzi, a fizikai fájdalmat. A fegyver a barát és segítőkészségét, ameddig szükség van harmónia teszi hajlamosak visszahúzódni a saját világában. Ily módon elkerülhető foglalkozik a kemény mindennapi életben.

OROSZLÁN

Mi a Leo nem hírnév, gazdagság és kísérete? Tedd a hatalom és a dicsőség az osztály, a családban, a munkahelyen. Törekedjünk a nagy célok és akarjuk, hogy mások látni, hogy mindent. Szüksége kíséretét követői, amelyek jó állapotban, a rokonok és ismerősök, amelyben meg bővíteni a befolyását.

Szűz

A három fő dolog az életedben a biztonság, a mértékletesség és a rend. Inkább határozná meg a hosszú távú biztonságot, mint a spontán élvezet. Nem tetszik, hogy pazarolja a pénzt, időt és energiát. Mindig is szerettem, hogy hol van, és ki lehet számítani, és kövesse a szabályozás egyszerűsítése életet.

MÉRLEG

Egyensúly, a kényelem és a közösség számára te vagy a legfontosabb. Ne tűrje túlzás semmiben, és inkább tartani a dolgokat egyensúlyát. A pihenés fontos a gyenge pontja, a keresztség, és a többi, meg kell vigasztalni. Házasság ideális a karakter, mert Ön egy veleszületett ajándék a közösségi élet.

SKORPIÓ

Három fő dolog az életben a szexualitás, az uralom és a játék. Ahhoz, hogy rendesen működik, az erotikus élet kell, hogy legyen gazdag. Nehéz elfogadni egyenlő kapcsolatok, mint mások akkor szükség van egy domináns szerepet. Szereted ezt a kockázatot, így játszani a legjobb segít pihenni.

PONTOZÓ

Nem ülések, a tervezés és az utazás, mint ha nem élnek. Segítségre van szüksége a barátok, bár nem tetszik, hogy bárki is, hogy kötelező érvényű. Szereted szervezni kirándulásokat és kirándulások. Mielőtt mindig van egy terv, hogy húzza meg előre, és a legjobb érzés, amikor távol van otthonától.

BAK

Be kell megértés, állapot és annak érdekében, hogy a funkció tökéletesen. Aki meg akarja szerezni a bizalmat csak meg kell mutatni a megértés az Ön számára. Csecsemőkorunktól főzöl egy tervet, hogy mászni a csúcsra, ahol lesz független és szabad. Perfekcionizmus, kitartás és állhatatosság vannak a fő eszközei.

VÍZÖNTŐ

A függetlenség, a szabadság és a testvériség. Ne tűrje kiszabott kapcsolat nem birtokos személy, de tudja, hogyan kell megmutatni a nagy érzelem. Álmodozó idealista folyamatosan keresi az valami új és izgalmas. Ahhoz, hogy megértsük, és a terv, miután, kivéve a Szaturnusz, az Uránusz és a kezelt, a bolygó jövője, és a legjobb érzés, amikor másokon segíteni.

HAL

Az életben szükséges szeretet, a vallásosság és a figyelmet. Szeretetből és a szó szoros értelmében, hogy ha beteg, de a szeretet lehet, és hogy gyógyítani. Folyton keres valakit, aki képes megadni védelmet. Az imádság és a meditáció, elérni a lelki békét. Jó együttműködő, mindig hajlandó feláldozni kollégák.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét