Astro INDEX

KRAH AMERIKE

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Vidim veliki val koji dolazi s istoka. prvi na udaru je most ‘Golden Gate’ u San Franciscu. Na redu su i drugi kalifornijski gradovi. Sve što će ostati od Zapadne obale biće stijene i pijesak.
Ovo je proročanstvo vidovnjaka iz San Diega, Hosea Ramona Torresa koje je objavljeno i pročitano i na skupu geofizičara održanom u Los Angelesu. Stručnjaci su zaključili da ima osnove za strah, jer se cijela Kalifornija nalazi na ogromnoj pukotini koja se proteže skoro 2.000 kilometara u pravcu sjever-jug. Potresi u ovoj regiji poseldica su stalnih pokreta u području pukotine zvane ‘Sent Andreas’. Stručnjaci su zabrinuti jer svaka destabilizacija u ovoj regiji može dovesti do odvajanja dijela kopna na kojem se nalazi nekoliko najvećih gradova svijeta.
Jedan od geofizičara je izjavio: ‘Ne budimo naivni. Do katastrofe će doći najdalje za pedeset godina. Potresi i ogromni valovi progutat Zapadnu obalu.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.