Kos szereti uralom garnélák GUNĐALICE így viselkednek Horoszkóp HÁZAS

Bár mindannyian egyének maguknak, különböző viselkedési minták, mintha minden állatöv jel van valami, ami közös így felismerhető.

Ha szeretné, hogy valaki lenni, ha a háttérben az a kikötő, csak megtalálni a / saját karaktert, és olvassa el, mi vár rád.

RAM (21.3.- 20.4.)
BE – A képviselői a karakterek semmi házasság ellen, de ellentétes mérlegelni egocentručnu személy, szereted a biztonság érzése, hogy a házasság biztosítja. Kos férfiak általában úgy dönt, egy nő, aki tud hatni minden módon, és mégis a domináns. Kos dönt szép, sikeres, de nem túlságosan ambicozne nők. A házasság számára nem kaland, hanem egy döntést, amely jól fontolja meg, mielőtt hozza. Zavarja, bár talán nem elégedett, hogy a házasságot túlélni.

ONA – lehet több házasságot házassága kaland, de jól válaszd ki akarják elvenni. A partnere van, hogy sikeres legyen, akkor az inkább a józan ész, mint a szív és a legnagyobb afrodiziákum nő Kos egy sikeres ember. Ő próbál hatni tökéletes nő, bár túl szenvedélyes ellenállni Frelt és különböző kihívásokat. Ő szereti a gyerekeket, hogy képes megszervezni egy család életében, de igyekszik ő mindig hagy elég időt a személyes érdekeit.

BIK (21.4.-21.5.)
ON – Az egyik legszenvedélyesebb de a leglassabb ember a horoszkóp is nagyon fiatal, kívánnak-e a házasság, és ha úgy érzi, gátlástalan és a felesége gondoskodik mindenről, hogy szinte ideális férj, különösen akkor, ha a megfelelő típusú Taurus host. Szeret kimegyek, gyakrabban, mint a férje, és szereti a férfi társadalomban. Ő a korral jobb így legyen óvatos, mert a nők a rendkívül kedves és karizmatikus, hogy talán ő volt a sok, és nem zavarja, hogy hagyja el ilyen benyomást.

ONA – Nem feleség Taurus nem az a fajta nő, aki felismerte az úgynevezett, és óvatosnak kell lenni. Az egyik legszebb nő a Zodiac próbál maradni még, nem csak szép és kívánatos a férj, hanem elsősorban a magam és mások számára. Egy jó szervező, jó háziasszony, gyakorlati és érzelmi, jó anya, de soha nem téveszti szem elől, hogy az első helyen nő. Sikerül tartani még a házasság abban a helyzetben sok fonal, amely, ha mást bal látszatát harmonikus család.

Gemini (22.5.- 21,6.)
ON – végtelenül kedves, ideális fia, barát, testvér, barát, és mint a férje kissé ellentmondásos, kivéve, ha ez nem emelkedő Bak vagy Bika. Vele soha nem unalmas ő elsősorban a nő legjobb barátja, az erdők, és hogyan az ár karrierjét, ő sikere, nem szereti a túl sok romantika. Uralma házas – „Nem sputavaj, én nem fogja vissza.” Rajta legyen óvatos, sose lehet tudni, hogy hol és kivel van, és mindig van egy „logikus” magyarázat.

ONA – nagyon törődik a biztonság és a házasság, bár lehet, hogy nem jelenik meg. Házasság előtt nagyon Drusti és csintalan egy házasságban lehet, és hogyan lehet nyugodt és elkötelezett partner. Egy kicsit naiv, meggyőződve arról, hogy ő lesz a fő házas, de a szabály, kiválasztja a domináns férfiak, akik megtalálják a módját, hogy harcolni a szabadságért. Ha nem elég okos, hogy túl késő, hogy felfedezzék, hogy imádott nem annyira ideális, mint őt a házasság látszott.

Rák (21,6. – 22,7.)
ON – Érvényes az igazi gazda, mi ez, de csak addig, amíg egy igazi barbecue. Mindig szereti nézni az oldalán, és továbbra is nagy fiú. Csak amikor bementünk a házasság a feleség rájön, hogy ő nem annyira kész arra, hogy aktív szerepet játszik minden szférában. Túl síkosított, lassú és kissé lusta, hedonista, talán nagyobb, mint a Taurus nem engedte meg magának, hogy a házasság semmilyen módon váltás. Ő köt házasságot, hogy jobb lett volna, hogy nem kell figyelembe venni a számos gyakorlati problémát. Ez örömmel hagyta a feleségét.

ONA – A legtöbb nő Crab házasság elengedhetetlen, így lehet a fiatal lép házasságra, ami aztán lesz nekik elég nehézkes, mert nem tetszik a sok kötelezettségeit. ISEM nők is szívesen figyelmet, romantika és nagy hedonista minden amit a házasság és az élet visz neki elviselt panaszkodás nélkül. Nem válás könnyű, de magát a legjobban szeret, és ha a házasság túl korlátozó, nem számít, hány éve van, elhagyja a partnere. A jó háziasszony és anya, még egy jó barátja, a férje.

LAV (23.7.-22.8.)
ON – Azt sem tudom, hogy mit akarnak. Pillanatokban úgy tűnik, hogy soha nem a házasság nem fog menni, és figyelte az utolsó barátai, és általában ő nem szereti, próbálja tartani a fiút, a szabad ügynök, nem szereti a magányt, vagy nem rutin. A végén köt ki mellé domináns, tehetséges, vonzó egy sikeres nő, és rájön, hogy ez nem is olyan rossz. Mint apa aligha, hogy a gyermekek olyan hatóság, mert ő a legnagyobb gyerek a lakásban. Hajlamos a flörtölés, nehéz, hogy csak, hogy vegyenek részt valami komolyabb annál.

ONA – aktív, képes, magabiztos, készen arra, hogy kössön házasságot és egy fiatal és több alkalommal ha szükséges, mert nincsenek gátak. Míg dolgozik egocentrikus azonban, amikor döntenek a házasság, akkor majd neki prioritás, és kiváló a feleség és anya. A nő mindent figyelembe, hölgy, háztartásbeli, üzletasszony, végzetes zavodnica.Suprugu ideális partner, sikerül, hogy vegyenek részt a karrierjében, hogy ösztönzi az összes, van energia tartalék.

VIRGO (23.8. – 22,9.)
Az egyik ilyen, hogy minden anya akart zéta, amíg ment a családban. Mégis varázsa, élvezetes az, hogy mindenki szereti őt, vagy a felesége legalább jegyzetek. Valahogy azt jelenti, általában nagyon bölcsen és ösztönösen választani azt, amelyik hosszú, hogy nem veszik észre, hogy csapdába esett a bája, hogy feleségül alig értesítéseket. Kitűnő gazda tudja, hogy mindez csak az a legjobb, hogy a feleség néha megkérdezi, hogy a házban van egyáltalán szükség van.

ONA – Főbb „mártír”, mert a Zodiac egy jó lánya, jól nevelt, köt házasságot számos eszmények és romantikus játék körülbelül egy házasság neki állomás valószínűleg nehéz feladat. Ez soha nem fog bizonyulni elégedetlen, gyanús, hogy az érzés, hogy nem elég szereti, tiszteletben tartják, de mindenki észre fogja venni, hogy a házasság nem változott. Sikerül megőrizni a lelki békét, mert a házasság éretté és meghatározásra került, az évek során sok uralkodó feleségét.

SCALE (23.09. – 10.22.)
BE – Mivel van egy ember a világon, a második, hogy a szomszédok önmagával nem akar szembe, úriember szívében, egy romantikus, akik nem mutatnak, örökre kíváncsi, hogyan kell nyerni, amelyik tetszett. Azt szeretné, hogy bekerüljenek a házasság, vagy nem választják ezt, mert úgy tűnik, egyikük sem ideális. Kiválasztja bár értelem helyett a szív, a feleség legyen józan, gyakorlati szellem és minden, csak féltékeny. Akar egy szenvedélyes nő, és mégis kell határozni a simább variáns, hűséges és ragaszkodó.

ONA – bájos, érzéki, elégtelenül toleráns, önző, hogy ne szenvedjen, amit a fejében. Fontos, hogy soha ne veszítsék el a személyes méltóság sem szeret bármit feláldozni senkit, de nem az egyetlen, aki házas. Ez ad neki, hogy a hölgy, és hogy házimunkát kell végezni valaki más, nem szívesen közeledett a kályha előtt fésülködő asztal. Az évek során minden fiatalabb és szebb, nem adja fel, egész életében hoz, honnan flörtöl a kaland.

ŠKORIIJA (23.10.- 11,22.)
ON – alig egy Scorpio, aki nem házas, talán még fiatal. Imádja a házasság, szeret szeretni, szereti a nőket, és szeret szeretet, akár vagy házasságon kívül. Ő éles szemmel semmi, hogy támogassák, de azt is nagyon bölcs, hogy válasszon egyet, amely őt a sok kérdés, nagyon szép ruha. A szenvedély és a családi kapcsolatok vele nem kell feltétlenül egyet, mindig van néhány tartalék, valaki szereti, a másik életét a harmadik képzelet. Azonban az ár feleség, és mindent megtesz, hogy élete mellette kényelmes volt.

ONA – Sok lehetőséget elvenni, és ha úgy döntenek, hogy túl bánja, mint a szív, bár a tenger, hogy a felesége, hogy úgy érzi, a fizikai vonzalom. Maximálisan tolerálható, amíg tiszteletben tartják. Ready, hogy ha nem kap elég szeretetet, figyelmet és tiszteletet túllépik, talán nem a házasság, vagy az energetikai és érzelmileg távolodik a férje, hogy ő úgy érzi, büntetik. Kiváló „játékos”, aki kezeli, hogy jöjjön fel az életét, és amikor ő boldog, és ha ez nem az. Odaadó anya.

STRELAC (21.11.- 21.12.)
ON – Elmondása szerint a nyilvántartó nem létezik, akkor inkább élni egy hippi kommuna, nem ismer a hagyományos kapcsolatok, vagy ha úgy gondolta, a házasság lenne neki egy új kaland, vagy a partner várható volt, teszi ” neki”. Valójában elég szép házas, mert nem hagyta semmit zavarja a terveket. Ő kész tárgyalni és általában mit akar. Flörtöl, és miután belépett a házasságba, vagy kellemes legyen vele a társaság.

ONA – Nem, semmi komoly, amint belép a szenvedélyek, valóban szeretett személy, aki férjhez megy, és nem vesz magához számításokat, és ezért nem lesz hajlandó kompromisszumot, ha úgy érzi, hogy fenyegeti a méltóságát. Várható, hogy a románc folytatódik a házasság és ha ez eltűnik, ő tényleg mindent megteszünk, hogy a házasság nem monoton. Nagy támogatást partner amikor karrier jön még ő volt az, aki sok kérdésben az utolsó szó.

Bak (22.12.-20,1)
ON – Egy igazi típusú odaadó, hűséges feleség és a fogadó nem adja fel könnyen romantika, hogy ha a házasság nem fogja kezelni. A legtöbb képviselői ennek a jele elmék, hogy jöjjön fel az életét, mint a házasság és azon kívül is. Ő egy ember karrierjét, nem engedte semmit zavarja a képet. Nem túl szelíd nem kötelező, de a legtöbb képviselői ennek a jele még mindig patriarchális és birtokos és válasszon egy feleség, aki néma üzemmódban dominál.

ONA – majdnem tökéletes, ha nem lenne hajlamos a túlzott elvárások, és ha nem folyamatosan keresi a figyelmet. Nem ért egyet a prózai élet, a napi rutin munka közben az üzleti, a hideg és hallgatag, bujkál szenvedély a maszk alatt a látszólagos közöny. Idővel a házasságot éretté és igyekszik partner megkapja, amit akar: a gyengédség és a figyelmet. Ez akkor történik, általában túl későn, vagy soha, romantika könnyen felnéz, és az oldalon. Felesége legjobb barátja, mint egy anya túl engedékeny.

Vízöntő (21.1.-19.2.)
ON – azt állítja, hogy soha nem none nem „fogás” a házasság, és legalább 2-3, és nem tudja, hogyan csinálta történni. Ha nincs párhuzamos sáv után néhány szimpátia, a felesége boldog lehet. Vele, bár kiszámíthatatlan, könnyedén kommunikálni, ha nem teljesen őszinte. Akik Aquarius felfedezni a gyenge pont tudok rá számítani, hogy érdekes lesz. Vízöntő szereti rejtélyek, titokzatos nő, és távolabb tőle, hogy volna, de ez már házas nehezen kivitelezhető.

ONA – teljes egyetértés, egy jó barát, egy jó anya és jó nő, nem lenyűgözni halálos seductress bármennyire szerelmes volt. Nem hallgat el, hogy milyen sokat törődik a partnerek, hanem nem titkolja, amikor ideges, kedvetlen, gyanús, hogy ez többé-kevésbé nyitott könyv miért is néz ki, aki férjhez megy, lehetőleg valaki, aki elkötelezett a maximum pályafutását. Ez nem igaz, hogy az a fajta nő, és nem hallgat el, de több szó, mint ezzel teret hagy kétséget, és amikor nincs ok.

FISH (20.2.- 20.3.)
ON – Romantikus rajongók, akik többnyire fiatal házasok. Készen arra, hogy mit várnak tőle, de a lélek nem a régi nem érik a házasságban, továbbra is mi ez, és hogy az örök szerelem, egy fiú. Mivel szereti a titokzatos nő, lehetetlen szerelem, házasság helyes és izgalom megtalálható a másik oldalon. Azonban fontos, hogy neki, hogy a felesége valami gyanús, és hogy ez a mondás a tisztelet és az illúziót, hogy az egyetlen.

ONA – Van legalább két házasság és több szeretetet. Lehetséges, hogy a házasság előtt egy meglehetősen bonyolult szerelmi életét, a fiatal férfiak kezdeni közös életüket, de hagyja a partner, jöjjön vissza hozzá, amíg rájön, amit igazán akar. Szüksége van egy stabil, általában idősebb partnerrel és előfordul, hogy a sokkal fiatalabb, mert nagyon érdekes, ameddig tart. Szereti mennyire stabil férfi és egy nem állandó, a gyerek szereti, otthon mindig tele van a barátok és ő nagyon szervezetlen és bájos.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét