Kos-Jóslás, jósda havi horoszkóp 2020 októberére (Astronet-ezo)

Szerelem: Olyan időszakban találja magát, amikor túloz mindennel a partnerével kapcsolatban. Valójában csak a munkahelyen aktív, míg az összes többi dolog egy kicsit a háttérben van, kivéve, ha a szakmájához kapcsolódnak. A Szabad Kos energiája csökken, a feszültség nőtt, és a tervek e hónapban megálltak. Növekszik a környezet igénye, hogy észrevegyen és elfogadjon téged. Többet fogsz megjelenni nyilvánosabban, még belevarázsolsz, de óvatosnak kell lenned. Konfliktusba kerülhet egy kedves emberrel, és ez befolyásolhatja az önbizalom szintjét. Még mindig ugyanaz a meglévő partnerrel.

Üzlet: A kos, amelynek üzleti tevékenysége kereskedelemmel, kiadói tevékenységgel vagy hasonló tevékenységekkel kapcsolatos, a hónap elején sikeres időszak. Kissé rosszabb munkák ebben a hónapban azoknak a Kosnak kerülnek, akik valamilyen partner-partner üzletben vannak. A hónap közepén a felettesei egyetértenek veled, ezért próbáld továbbítani az összes ötleted. Ideje “hallani” téged. A kellemes üzleti napok október 21. és október 28. között vannak. Azt tanácsolja, hogy nyugodjon meg ebben a hónapban, és ne tegyen túl sok követelést, ha üzleti tevékenysége főnök.

Egészségügy: Keringési problémák október elején. Azoknak, akiknek problémái vannak a szívvel és a vérnyomással, a hónap második hetében figyelniük kell. A rossz szempontok arra utalnak, hogy egészsége romlik.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét