Kos-Jóslás, jósda havi horoszkóp 2020 novemberére (Astronet-ezo)

Szerelem: A hirtelen események e hónap kezdetét jelzik. Néhány Kos esetében nagyon szenvedélyes lesz egy olyan ember iránt, akit már egy ideje szerettek. A házastársaknak nem kellene gondolkodniuk a titkos kapcsolatokról, mert ők maguknak okozhatnak komplikációkat. Ennek a jelnek egy része haragszik néhány barátnál és ismerősen az általuk terjesztett hamis történetek miatt. Már elviselték a környezet nagy nyomását, és nem szabad konfliktusba lépniük. Tartózkodjon e hónap közepétől.

Üzleti: félreértés van a munkahelyen. Folytassa a felületes kapcsolatot kollégájával. Ez a legjobb. A hónap elején pénzt lehet nyerni, ami boldoggá fog tenni. Ennek a jelnek néhánynak kevés ideje van az összes felhalmozódott kötelezettség teljesítésére. Másoknak bonyodalmaik vannak az üzleti kapcsolatokban, még akkor is, ha őszinték voltak. Hamarosan rájön, hogy a történetek elmondták a történetet. Noha a helyzet nem jó, az igazság hamarosan tisztázódik.

Egészség: A fejfájás a hónap első és második hetében mindennapi esemény lesz. Bármely orvos ellenőrizze egészségi állapotát.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét