Kos-Jóslás, jósda havi horoszkóp 2020 decemberére (Astronet-ezo)

Szerelem: A hónap elején meghívják Önt kedves barátaiddal, de nem tudsz menni. Küldjön egy szép üdvözlőlapot. Időnként a hónap első felében azt érezheti, hogy elveszíti az irányítást az érzelmi terület egyes eseményei felett, de ez nem az igazi valóság. A partner teljesíti az ígéretét, de egy kicsit több türelmet igényel, mert nagy kötelezettségekkel rendelkezik, amelyeket megfelelő időben be kell fejezni. Van megértés.

Munka: Valaki, aki kedves a közeli munkatársak köréből, független helyzetben lesz. Alig tudsz semmit megtenni érte. Örüljetek mások sikereinek és boldog körülményeiknek. Fontos, hogy a boldogság csérként forogjon, és így érheti el hamarabb. Néhányan közületek a barátok vagy rokonok tanácsai nagy jelentőséggel bírnak, ha üzleti lépésről van szó. A központi események a hónap második évtizedét jelentik. Ez egy esély arra, hogy továbblépjünk egy “kis” történetből. Ez egyfajta célt tesz teljessé, mert ezek a pillanatok már várhatóak.

Egészség: Valaki ettől a tűzjelzéstől kimerülten érezheti magát. Ne hagyja figyelmen kívül a nőgyógyászati ​​problémákat.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét