Kos impulzív, szűz keresi a szeretet az élet, de itt van egy jel a súly esik

Tudtad, hogy a szerelem és a boldogság a szerelemben igazán lehet kapcsolni a kor, amelyben születtél, és a zodiákus jel?

KOS

Kos impulzív és mindig vezet nagy szenvedélyek, robbanás érzés. Ő az egyik állatövi amely azonnal beleszeret első látásra. Amint meglátták a személy, szükségük van egy pár percig, hogy megértsük, hogy ez ideális, vagy sem.

BIKA

A szeretet, a biztonságot keresi, és valaki hosszú távon, mert lehetetlenné teszi, hogy beleszeret első látásra, mert így sokkal nehezebb felmérni, hogy valóban ez-e az a személy, amit kiván. Bulls szeretnék tanulmányozni a mozgások és jellemzői a személy, aki lehet egy potenciális partner, akkor biztosan minősül rejtett megfigyelő az árnyékból. Az oldalsó nem érdekelt.

IKREK

Mivel a kettős természetét, az ikrek a legveszélyesebb állatöv jel, mint amennyire a szerelem. Egymásba szeretnek gyorsan és gyakran, és néha még a több ember ugyanabban az időben, ami azt jelenti, hogy egyáltalán nem megbízható partnerek hosszú link, de az igazi kalandorok, akik szeretnék felfedezni.

RÁK

Csillagjegy, ami a legtöbb család jellegét is, állandóan fél, hogy fájt. Emiatt gyakran elrejtik érzéki és hosszú kellett nyíltan és valaki megmutatja az érzelmeit.

OROSZLÁN

Azok, akik a horoszkóp oroszlán impulzív miért nagyon gyorsan szerelmes, hanem erős, amely lehetővé teszi számukra, hogy ellenőrizzék az érzelmeiket. Szinte mindig a kezdeményezést szerelmi kapcsolatokat, és nagyon hűséges és hívő ember, hogy őszintén jön a szerelem.

Szűz

Bár az analitikus és a teljes kritika, Szűz azonnal tudja, hogy ki a megfelelő személy neki. Gyorsan dönteni élete szerelme, és szinte soha nem hagyja, hogy a jól ismert, hogy elemezzék, és értékeli az emberi vágyak és érzések.

MÉRLEG

Mérlegek az egyik zodiákus jelek, hogy a legnehezebb, hogy beleszeret. Ezek nem könnyű meghatározni, hogy ki a tökéletes személy nekik, nem az, amit keresnek a szerelemben. Szükségük van egy csomó időt a határozatot és nagyon nehéz partnerként szerelmes.

SKORPIÓ

Egymásba szeretnek hirtelen, teljesen váratlanul, és nem értette, mi történik, mert szeretik terjed, mint egy robbanás – egy erőteljes és intenzív. Másrészt, ha egy feltárja az érzéseit, és a lehetőséget, hogy megtanuljuk szeretni, ne bántsd őket, mert a bosszú a fő motívum, amelyre a vízben, amikor csalódott szerelmes.

PONTOZÓ

Beleszeret nagyon gyorsan, de ugyanakkor gyorsan és hűtsük le, hogy a személy. A látszólag ideális partner számára nagyon gyorsan tud unatkozni, naricita ha valami hiányzik, vagy nem szeret néhány saját mozog. Ő szereti a kis figyelem jelei és nem korlátozása a személyes tér és a szabadság.

BAK

A karakter, aki beleszeret nagyon nehéz. Egy szerelmi kapcsolat szereti, hogy minden megy lassan, lépésről lépésre.

VÍZÖNTŐ

Imádja izgalmas kalandokat és felhívni érdekes, intelligens és szokatlan embereket, hogy ez semmilyen módon nem korlátozzák. Mivel az ilyen szándék nem gyorsan szerelmes, mert túl vizsgálták az a személy, hogy ő lehet a potenciális szerelmi partnerek. Nehéz neki, hogy továbbra is a hosszabb kötvények és adományoz idejüket rutin, és ugyanaz a személy.

HAL

Érzéki természetű. A személyiség nagyon egyedi, ők gyengéd és romantikus. Szerelem számukra szükséges nagy mennyiségű és könnyen sérült, ezért óvatosan kell bánni, és nem tud játszani a saját érzéseit.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét