Kos-horoszkóp október 2020.

JOB: Venus, mint az uralkodó minden doboz pénzt fog adni nagy pozitív változásokat ezen a területen. Ez az a hónap, amikor vetsz, és úgy érzi, a támogatás, hogy Ön a helyes úton. A nap körül tizedik október érkezik injekció a bizalom, jutalmazzák a munkát, a Saturn Nyilas megjutalmaz minden közületek, akik kitartó és fegyelmezett, hogy elérjük a kitűzött célt. Annyi bizonyos, hogy akkor kezdenek keresni sokkal több, mint a korábbi hónapokban.

LOVE: Venus, bolygó a szeretet, a pillanat, hogy belép a jele Libra, hogy a hetedik ház házasság és a partnerségek és a törvény, és akkor oka az örömre. Néhányan azt elvenni, miközben csökkent a kötést, amely azokat jobban érzi magát, és kap vissza a pályára szerelem, melyet már oly régóta várnak. Pontosan a második felében a hónap, október 14-től – lesz a lehetőség, hogy stabilizálja érzelmileg.

EGÉSZSÉG: Mars, a vonalzót, és ő a Szűz, vagy a jel az egészség és a az egészségügy területén. Vigyázni kell, hogy bármi viseli Mars, sérülések, esések, de a legtöbb figyelni, hogy a gerinc és a csontok.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét