Kos-horoszkóp január 2021.

Szerelem: Ha szabad, mert te januárban nincs tél. Tekintettel arra, hogy az uralkodó a jel, Mars, beköltözik Skorpió és a területen a szenvedély, intenzitás – egyértelmű, hogy élvezheti a dibidus. Azonban, akkor valószínűleg az első héten a hónap, hogy egy kicsit túlságosan tolakodó, és így sikeresen elhajt, akik megpróbálják megnyerni, de ez csak az eredmény a rugalmatlan körülmények az előző időszakhoz képest. Amikor rájössz, hogy a sietség nem vezet sehova, akkor kezdi el használni finomabb és átható módszerek – Zavodice kilátás, kevés mondjuk kilépő hogy kimondatlan „lóg” közted és a kívánt személy – és ezek a módszerek fogja bizonyítani, hogy több, mint sikeres. Nem tudom megmondani, hogy te is ebben a hónapban szánt nagy szerelmes, mert nem, de a kaland, élvezet és a győztes – nagyon. Occupy Rams nem megy annyira jól. Valahogy esne, hogy mindig rosszkor kijelenti valami partnerként vagy irritált jelezve, hogy vonja vissza a maga és kuss. akkor néhány napon belül a benyomása, hogy egy szeretett, és nincs jelen, ha mellette van, akkor az ő gondolatait, a másik oldalon, és elkezd gyanakodni. Van valami furcsa dolog történik, akkor Rams és elkezdenek nagyobb figyelmet fordítanak a kis dolgokat, egy szeretett. Másrészt, nem tudjuk azt mondani, hogy ne ölj hűség. bizonyára érdekelni fogja néhány más emberek szemében, és lehetséges, hogy ez nem marad csak csupán a kommunikációs és mohó začikavanju. Mielőtt kos minden nyitott komolyan zavarja a titkos viszony, de ebben az esetben nem követi a figyelmeztetés az Ön számára – ahogy megnézi a partner, és gondosan figyeli minden, ami történik veled …

Business: A kívánt változások az üzleti szegmensben már kezd előfordulnak. Tekintettel arra, hogy milyen keményen megy végbe a néhány hónappal ezelőtt, akkor úgy fogja érezni, mint ha kihagyja az egyik fő akadálya. Az első évtizedben a hónap figyelni, hogy elfogadja azt, hogy megpróbálja elérni, és ne hagyja ki a vágy egy gyors végrehajtását hiányzik néhány fontos részlet. Venus területén a külföldiek megadja a lehetőséget, hogy azok a kosok, akik megpróbálnak ezen a ponton lehet indítani egy vállalkozást, hogy nem most, és csinálni. Meg kell oldani a lemaradást, és nagyobb figyelmet fordítanak a dokumentáció és az adatok archiválása. Sok üzleti kapcsolatok hozhat új munkatársak, új projektek, és még betörni új piacokat. A második részben a hónap, akkor hatékonyan megakadályozzuk egyes funkciók a verseny, vagy hogy egy megállapodás néhány közülük a kölcsönös információcserét. Az elmúlt évtizedben a hónap hozza meg a kapcsolatot valakivel, aki nyújtunk sokkal több, mint a jelenlegi helyzetben. Küzdelmes, de egy jó hónap előre.

Egészség: Akkor érzi, hogy sokkal jobb, mint a múltra tekint vissza. Transit Mars a Skorpióban ad elég energiát minden, és néhány Rams lesz januárban és dobja kikapcsolódás és a fokozott fizikai aktivitás. és mentálisan már stabilizálódott, és vissza. Esetenként lehet a probléma csak gyomor munka, hegesztés.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét