Kos-horoszkóp december 2020.

JOB: Buran a hónap elején, és tükröződik a távolabbi jövőben. Lehet kezdeni a hónap legyen kényelmetlen az együttműködésre, de az idő múlásával, akkor kell, hogy stabilizálják, hogy megtalálja a közös nyelvet munkatársait, akik nem nagy, de nem a türelem nem magas szinten. Merkúr retrográd, aki ünnepli idén decemberben lesz minden jelét egy teszt a kitartás, a türelem és a józan ész, vagy, ha van. A jó szempontokat Saturn adhat jobb pénzügyi, lassan, de biztosan. Tartsa, amíg a második felében a hónap, ha így jobban szempontból a Nap, hogy ígéretet egy jobb karrier és a munka.

LOVE: Aries, akik házasságban kell szemmel tartani a kommunikáció, mert ez lesz különösen inspirálta, hogy tartson előadást partner, hogy lehet valaki nem korábban. Állandó kritika, idegesség – nem jó ebben a hónapban, mert a Rams különösen ingerlékeny, és ha ez egy partner egy tüzes karakter, akkor a helyzet még rosszabb lesz a nap. Azok számára, akik az igazi szerelem lehet találni bármely más országban. Vénusz Nyilas elejétől a hónap, és kezdeményezi a partnerség külföldről. A vége felé a hónap, Vénusz belép a jele Bak és Kos törekszik stabilizációs és esetleg egy hivatalos házasság.

EGÉSZSÉG: A Merkúr retrográd legtöbb hó és a kilencedik területen, a Nyilas, így meg kell, hogy vigyázzon a diéta, mert a Nyilas nagyon szeret enni, és hajlamos arra, hogy termesztés, annyi Rams nem lehet elkerülni. Be kell, hogy fizikailag aktívabbak. Különösen kell figyelni, hogy a felesleges cukor a vérben.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét