Astro INDEX

KO JE POPIO VINO

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

O tome kako se novogodišnja noć pretvorila u susret sa sablastima, svoju priču ima i Steven B, koji jesa svojim drugarima te večeri prizvao duha umrlog komšije pomoću uidži-table.
– Za novu 1987. godinu, nas trojica smo bili u kući jednog prijatelja sami, jer su njegovi roditelji otišli na doček. Svi smo tada imali 13 ili 14 godina i da bismo skratili vrijeme uzeli smo uidži-ploču u namjeri da pozovemo mrtve rođake. Nismo uspjeli, ali nam se u neko doba ‘javio’ čovjek po imenu Luis, jedan stariji gospodin koji je živio u susjedstvu i umro tri godine ranije. Dospio je u bolnicu zbog nekog rutinskog zahvata, ali je tamo pao s kreveta jer bolničari na njega nisu stavili ogradu, slomio kuk i doživio srčani udar. Pitali smo ga kako se osjeća, i on je rekao tužno i usamljeno, ali iako smo ga mi poznavali, on nas nije mogao sjetiti. Znao je da je Nova godina i rekao je da njegova žena spava i da je on promatra. Pozvali smo ga da dođe na vrata, ali on je odgovorio: ‘Ne mogu!’, I to je ponovio tri puta, a onda smo izgubili kontakt ‘, kaže Steven.
Kada se približila ponoć, dječaci su brzo zaboravili duha, jer ih je na katu u kuhinji čekala u hladnjaku boca vina za koju su imali dozvolu da je popiju kada se kazaljke na satu poklope. Pet minuta prije toga, dok su u prizemlju gledali novogodišnji program na televiziji, doživjeli su nešto što ih je prestrašilo.
– Upravo sam ustao otići po bocu, kada smo čuli veliku buku koja je dolazila s kata. Zvučalo je kao da netko treska vratima. Onda smo čuli korake od kojih je strop podrhtavala. Moj prijatelj je imao dva psa i mačku, koji su bili pored nas. Mačka je otrčala iza televizora, koji je bio na suprotnoj strani sobe, a manji pas, mješanac, potrčao je uz stepenice lajući, ali je poslije tri stepenice napravio zaokret u obliku slova ‘U’, sišao dolje i nastavio laje prema nečemu što je bilo gore. Drugi pas, zlatni retriver, stajao je pored njega i podignute glave gledao gore. Bila su to inače dva neustrašiva psa, ali tog trenutka, očito, ne bi se popeli na kat nizašto na svijetu! – opisuje događaj Steven B.
Poslije tri do četiri minute buka je prestala, a dječacima je bilo potrebno još desetak minuta da skupe hrabrost i upute se na kat. I psi su se sada usudili ih prate. Na njihovo iznenađenje, sva svjetla gore su bila upaljena, au kuhinji sva vrata od ormarića otvorena i kuhinjske stolice ispreturane.
– Prvo smo pomislili da se netko poznat ušuljao da nam napravi smicalicu. Ali, bilo je nemoguće da ga ne primijetimo, a to ne objašnjava ni ponašanje pasa i mačke. Ali, ono što nas je konačno uvjerilo da je to bila posjete s ‘druge strane’ nalazilo se u hladnjaku. Kada sam izvadio bocu, ona je bila neobično laka: u njoj je ostala samo još četvrtina sadržaja, a čep na njoj bio je netaknut! Jedan od drugara zgrabio je bocu i okrenuo ju je vidjeti da li će curiti, ali ništa nije kapalo. Vino je bilo nekako popijeno, a da boca nije otvorena! Pola sata ranije znali smo, i vidjeli, da je boca bila puna! Čini se da je stari Luis ipak odlučio svrati za Novu godinu i popije nešto na naš račun! Kasniji pokušaji da uspostavimo kontakt s njim nisu nam uspjeli ‘, završio je priču Steven B.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.